
SĂ˝ry jsou vĂĄĹĄ love language? Tak to jste tady doma. MĂĄme jich pĹes 250 a kaĹždĂ˝ stojĂ za ochutnĂĄnĂ. KrĂŠmovĂ˝ Brie, vĂ˝raznĂ˝ Roquefort, oĹĂĹĄkovĂ˝ ComtĂŠ i vyzrĂĄlĂŠ Parmigiano, kterĂŠ povýťà kaĹždĂŠ jĂdlo na umÄnĂ. JemnĂŠ, voĹavĂŠ, kĹehkĂŠ i pikantnĂ. AĹĽ touĹžĂte po Äemkoli, u nĂĄs to najdete. ŽådnĂŠ nudnĂŠ bloky, jen to nejlepĹĄĂ od legend, jako je Morbidi, a top lokĂĄlnĂch dodavatelĹŻ. VĹĄechny jsme peÄlivÄ ochutnali za vĂĄs a na vĂĄs je uĹž jen jedinĂŠ... Vychutnat si je do poslednĂho sousta. TakĹže bagetu do jednĂŠ ruky, nĹŻĹž na sĂ˝ry do druhĂŠ a jde se na to.

Ty nejlepťà sýry pod sluncem

ÄerstvĂŠ sĂ˝ry
Tyhle sĂ˝ry na nic neÄekajĂ â pĹiĹĄly zazĂĄĹit! Burrata, co se jen rozplĂ˝vĂĄ, ricotta lehÄĂ neĹž nedÄlnĂ rĂĄno, nebo mascarpone, kterĂŠ je dezert samo o sobÄ. NamaĹžte si je, naberte si je, zamilujte si je!
