Bonduelle Zlatá kukuřice (sklo)

0,58 l
Momentálně vyprodáno
Upozornit na e-mail, až bude skladem
Zobrazit podobné zboží z kategorie »
Země původu: Maďarsko,

Pěstovaná v jižních oblastech Francie, aby dosáhla své přirozeně sladké chuti.

Kukuřice obsahuje velké množství glukózy, vysoké množství vitaminů skupiny B, stopové prvky (železo, hořčík, zinek, mangan, selen) a je přirozeně bezlepková. Díky množství sacharidů, vlákniny, bílkovin a nenasycených mastných kyselin je kukuřice vhodnou potravinou i pro děti. 

Výborná jak teplá v podobě příloh, tak i studená do salátů nebo zkrátka jen tak... Bonduelle kukuřice vás nikdy nezklame!

Na obrázku může být: jídlo

Použití

Kukuřice je vhodná jako doplněk do těstovinových a zeleninových salátů i zapékaných pokrmů.

Tip: Můžeme ji lehce osolenou podusit na másle s trochou cukru, přidáme na plátky nakrájená rajčata a do hotového vmícháme usekanou zelenou petrželku. Podle chuti můžeme zahustit smetanou a žloutkem. Podáváme s opečenými brambory.

O výrobci

Vše začalo roku 1926, kdy byl lihovar přestavěn na konzervárnu hrášku, tak se zrodila společnost Bonduelle. Duch inovací provází společnost až dodnes, mimo konzervování hrášku se konzervuje také kukuřice, celer, mrkev i řepa. Firma se v pozdějších letech začala specializovat na zamrazenou čerstvou zeleninu. Podnik se díky vysoké poptávce rozšířil produkci svojí výroby do celého světa.

Skladování

Uchovejte v suchu a mimo dosah slunečního záření. Po otevření ihned spotřebujte.

Výrobce

BONDUELLE spol. s r. o. 
Hybernská 1009 / 24 
110 00  Praha 1 

Složení

Cukrová kukuřice v zrnech
Pitná voda
Cukr
Jedlá sůl
Kyselina
E330 - Kyselina citronová
antioxidant
E300 - Kyselina L-askorbová

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota332 kJ/79 kcal
Tuky1.7 g
z toho nasycené mastné kyseliny0.3 g
Sacharidy11.7 g
z toho cukry6.8 g
Bílkoviny2.9 g
Sůl0.51 g
Vláknina2.6 g
Garantem a dodavetelem informací o éčkách je nezávislá organizace Fér potravina.