Farma rodiny Němcovy

Farma rodiny Němcovy Francimel probiotický nápoj s višněmi

200 ml

BĚŽNĚ ČERSTVÉ 8 DNŮ

Ve vratném obaluOd českého farmáře
Vyprodáno. Očekáváme dnes.
Poslat e-mail, až bude skladem
Zobrazit podobné zboží z kategorie »
Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Lahodný probiotický jogurtový nápoj Francimel s příchutí višní

K výrobě mléčných výrobků používá Farma rodiny Němcovy výhradně mléko zvířat chovaných na své farmě. Proto ani k výrobě tohoto nápoje není použito sušené mléko. 

Cena nezahrnuje vratnou zálohu ve výši 5 Kč.

Zakoupením tohoto produktu navíc přispějete ke snížení ekologické zátěže. Produkt je dodáván v zálohovaném vratném obalu, který můžete s dalším nákupem vrátit kurýrovi. Plnění do skla je nejen ekologičtější, ale i ze zdravotního hlediska také nejbezpečnější a nejlépe uchovává kvalitu výrobků.

Pro-biotika jsou živé mikroorganizmy, které se prostřednictvím stravy dostávají do těla a příznivě tak ovlivňují střevní mikroflóru. Jedná se o přátelské bakterie, které obnovují přirozeně bakteriální osídlení trávicího ústrojí. Pro-biotika jsou převážně bakterie mléčného kvašení. Jogurtové nápoje jsou tudíž vítaným osvěžením v kteroukoli denní dobu.

PROBIOTIKA – směsi bakterií přidávaných do potravin s cílem ovlivnit složení střevní mikroflóry a tím způsobem příznivě působit na zdravotní stav. Jde hlavně o bifidobakterie. Probiotikum je širší, obecnější pojem. Bakterie rodu lactobacilus (známé jako „laktobacily“) jsou častou součástí probiotických směsí.

Bez jednorázového obalu

Rohlik.cz dbá na ekologickou udržitelnost a ohleduplnost k životnímu prostředí. Za nákup ve vratném obalu zaplatíte navíc zálohu 5 Kč, kterou Vám po vrácení prázdné nádoby kurýrovi přičteme zpět na Váš zákaznický účet. Díky Vám budeme moct obal znovu použít a společně tak přispějeme ke snížení velké ekologické zátěže, kterou způsobují obaly na jedno použití. 

Obaly vracejte kurýrovi vymyté a s víčkem. Usnadní nám to jejich přepravu i opětovné naplnění. Děkujeme.

Příběh Farmy rodiny Němcovy

Rodinná farma Němcova v Netíně vychází z nejstarší tradice českého venkova, aby zákazníkům nabídla to nejlepší, co naše země dává. Důraz na kvalitu a nejmodernější technologie se zde setkávají se staletým umem a dovedností selského stavu. Farma rodiny Němcovy se řadí mezi nejlepší obdobné podniky ve zpracování mléčných produktů i proto, že se nachází v ekologicky nejčistší oblasti České republiky – Českomoravské vrchovině. Její rozmanitost, podhorský charakter, řídké osídlení a panenská příroda dávají ty nejlepší podmínky pro chov skotu. „Příroda je pro nás to nejcennější.“

O výrobci

Farma rodiny Němcovy vychází z nejstarší tradice českého venkova, klade důraz na kvalitu a nejmodernější technologie, které se zde spojují se staletými zkušenostmi a dovednostmi selského stavu. Farma byla založena v roce 1990, v současné době hospodaří na téměř sto šedesáti hektarech zemědělské půdy a má sto padesát kusů nejlepšího hovězího dobytka.

Farma produkuje 400 000 l mléka ročně. Od roku 2007 zpracovává mléko ve vlastní mini-mlékárně. Zabývá se převážně výrobou bílých jogurtů a sýrů. Patří mezi nejlepší podniky zaměřené na zpracování mléčných produktů. Některé produkty získaly ocenění Regionální produkt Vysočiny.

Skladování

Uchovejte při teplotě 4–8 °C.

Výrobce

Farma rodiny Němcovy
Netín 78
594 44 Radostín nad Oslavou
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 8 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 3 dny.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Jogurt bílý47 %
Tvarohová syrovátka36 %
Ovocná složka17 %
Višeň26 %
Sacharóza
Glukózo-fruktózový sirup
Voda
Zahušťovadla
Kukuřičný škrob
E440(i) - Pektin
Koncentráty
Jablka6 %
Červená řepa
Mrkev
Regulátor kyselosti
E331 - Citronany sodné
E330 - Kyselina citronová
Probiotická kultura ABT
Živá jogurtová kultura Lactobacillus bulgaricus
Streptococcus thermophilus

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota350 kJ/ kCal
Tuky3.26 g
z toho nasycené mastné kyseliny1.64 g
Sacharidy13.16 g
z toho cukry12.36 g
Bílkoviny2.33 g
Sůl0.1 g
Vláknina g

Alergeny

Mléko
Garantem a dodavetelem informací o éčkách je nezávislá organizace Fér potravina.
Obsah alergenů před konzumací vždy zkontrolujte na obalu výrobku.