- Popis
- Složení
- Podobné produkty
Usnadněte si práci oškrabáním brambor a dopřejte si je už oloupané.
Brambory jsou jednou z nejvýznamnějších zemědělských plodin. Hlízy obsahují významná množství kyseliny citronové, polyfenolů, minerálních látek a vitamínů. Ve výživě brambory plní dále funkci objemovou, dostatečně zatěžují trávicí soustavu a sytící.
Garantovaná minimální trvanlivost brambor je jeden den.
Použití
Brambory se hodí jako příloha k masu, zelenině nebo jako základ letního bramborového salátu s octem, cibulí a žampiony.
Nechte se inspirovat recepty od Romana Vaňka! Tyto brambory můžete využít např. v receptu na pečenou vepřovou krkovici s bramborami, česnekem a rozmarýnem.
Skladování
Skladujte při teplotě 1–5 °C. Po otevření spotřebujte do 24 hod.
Složení
Brambory loupané celé |
Varný typ AB |
Ošetřeno |
E221 - Siřičitan sodný |
Nutriční hodnoty na 100 g
330 kJ/78 kcal | |
0.3 g | |
g | |
15.6 g | |
g | |
2.4 g | |
g | |
g |
Alergeny
Oxid siřičitý a siřičitany |