
BIO Cibule červená, balení
cca 500 g- Popis
- Recepty
- Podobné produkty
Nakupujte přímo z receptů za pár sekund
Červená cibule v BIO kvalitě.
Má příjemnou vůni, fialovo-červený povrch a jemně nasládlou chuť.
Červená cibule obsahuje přírodní barviva, která působí jako silné antioxidanty. Je bohatá na vitamíny a nerostné látky, snižuje křehkost cévních stěn a je doporučovaná dietology pro regulaci metabolismu a trávení.
Použití
Červená cibule se díky svému výraznému vzhledu hodí především do salátů nebo různých obložených mís. Červenou cibuli je možné i tepelně zpracovat, připravují se z ní čatní nebo marmelády. Výborná je ve slaných koláčích, v cibulové polévce nebo grilovaná.
Tip: Připravte si s námi netradiční cibulovou marmeládu.
Červenou cibuli nakrájejte na malé kostičky. Orestujte na másle a poduste s červeným vínem, cukrem a vinným octem. Hotovou marmeládu rozdělte do skleniček a po cca deseti minutách otočte dnem nahoru.
Cibulová marmeláda se skvěle hodí k sýrům, steakům, burgerům nebo paštikám.
Přejeme dobrou chuť.
Skladování
Uchovávejte na suchém a chladném místě.