Agro

AGRO Zahradnický substrát s aktivním humusem

20 l
124,90 Kč 6,25 Kč/l

Doručení už do 60 minut

100+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Zahradnický substrát s aktivním humusem je určen pro výsadbu a pěstování květin, zeleniny, okrasných keřů, ovocných stromů i mobilní zeleně, a to ve skleníku, na záhonu, zahradě nebo v mobilních kontejnerech.

AGRO Zahradnický substrát s upraveným pH je směsí rašeliny, kvalitního vyzrálého humusu (nejúrodnější druh půdy) a dále obsahuje složky:

  • krystalické hnojivo KRISTALON na 6 týdnů
  • soubor živin VITALITY Komplex pro vitalitu a regeneraci rostlin

Vitality Komplex je unikátní soubor enzymů a stimulačních látek ze zažívacího traktu žížal, zrychlující transport živin z půdy do rostlin a zlepšující jejich využití. Tyto látky jsou nápomocné při zvětšení kořenové plochy a následně i nadzemní části rostliny. Spolu s huminovými a fulvinovými kyselinami omezují únavu a vyčerpání půdy.

Použití

Používejte dle návodu na obalu.

O výrobci

Agro CS je ryze českou společností, založenou v roce 1992. V té době navázala na činnost Agropodniku Česká Skalice, který sloužil zemědělcům v oblasti poradenství, skladování a aplikace hnojiv. Pro svůj rozvoj AGRO CS v následujících letech využilo odborných zkušeností a znalostí a v roce 1994 rozšířilo své aktivity o výrobu substrátů a malobalení hnojiv. Tuto činnost nadále systematicky rozšiřovalo a v současné době patří ve střední a východní Evropě k předním výrobcům substrátů, hnojiv a travních osiv.

Skladování

Uchovávejte v suchu. Chraňte hnojivo před vlhkostí.

Výrobce

AGRO CS a. s.
č. p. 265
552 03 Říkov
Česká republika