

Maso Klouda
Maso Klouda Jelita
cca 370 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 3 DNY
cca
Doručení už do 60 minut
AI Souhrn
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Jelita jsou tradiční zabijačkovou specialitou. Ty od Maso Klouda jsou plné vařeného vepřového masa, krup a jsou barvené vepřovou krví.

Použití
Z jelit vytvoříte zabijačkovou polévku nebo prejt.
O výrobci
Maso Klouda je ryze česká, řeznická firma zabývající se výhradně zpracováním masa z prověřených českých a moravských farem. Nejvíce se Klouda specializuje na vepřové a hovězí maso, které nechávají zrát suchou nebo mokrou metodou po několik týdnů až měsíců. Mimo masa sortiment zahrnuje i hotová jídla a polévky.

Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě do 0–7 °C, po otevření ihned zkonzumujte.
Výrobce
Maso Klouda, s.r.o.
Křtěnovská 29
Olešnice 679 74
Česká republika
Trvanlivost
Složení
| Vepřové maso | 45 % |
| Ječné kroupy | |
| Vepřová krev | |
| Masový vývar | |
| Pitná voda | |
| Vepřové maso s kostí | |
| Zelenina | |
| Cibule | |
| Mrkev | |
| Petržel | |
| Celer | |
| Koření | |
| Vepřový jazyk | |
| Vepřové srdce | |
| Jedlá sůl | |
| Smažená cibule | |
| Vepřové sádlo | |
| Cibule | |
| Zelenina | |
| Česnek | |
| Bylinky | |
| Koření | |
| Vepřové střevo | |
| Dřevěná špejle (před konzumací odstranit) | |
| Zobrazit vše |
Nutriční hodnoty na 100 g
| Energetická hodnota | 935 kJ/225 kCal |
| Tuky | 18 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 5.1 g |
| Sacharidy | 4 g |
| z toho cukry | 0 g |
| Bílkoviny | 12 g |
| Sůl | 2.1 g |
| Vláknina | 0 g |
Alergeny
| Obiloviny obsahující lepek |
| Celer |