Yutto

Yutto BIO Mandlový neslazený nápoj

1 l
Denní kontrola cenBIO
48,50 Kč 48,50 Kč/l

Doručení už do 60 minut

1000+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Itálie,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Výborný mandlový nápoj v BIO kvalitě. Je z organických sicilských mandlí a má jemnou, krémovou chuť. Struktura nápoje je vhodná ke šlehání, jedná se tedy o nápoj s přívlastkem barista. Vychutnejte si chuť mandlí.

Benefity produktu:

  • 5 % BIO mandlí
  • bez přidaných cukrů
  • bezlepkový
  • vhodné ke šlehání
  • bezlaktózový
  • 100% rostlinný původ

Použití

Je ideální ke snídani s cereáliemi, k přípravě lahodných smoothies, kávy nebo jen tak samotné. Neslazený mandlový nápoj lze použít ve všech receptech, sladkých i slaných, ale nejlépe vynikne našlehané do kávy. Můžete si tak vychutnat sametové cappuccino či caffé latte, ale není to zdaleka jediná úprava tohoto všestranného nápoje. Před použitím protřepejte.

O Yutto

Jíst skvělé jídlo nemusí nutně znamenat, že to udělá díru do vašeho rozpočtu. Zářným příkladem je naše značka Yutto. Není to jen tak ledajaká značka ořechů, sušených plodů a rostlinných nápojů. Její kouzlo spočívá v kombinaci skvělé ceny a chuti, kterou si prostě zamilujete.

A ještě jeden zábavný fakt - věděli jste, že naše značky Miil, Yutto, Moddia, Dacello, Pappudia, Ubomi, FJORU, MASO! a Sutcha jsou členy stejné domácnosti Rohlik Group? Nevěděli? Pak nevíte, co vám chybí! Měli byste to zkusit - doporučuje 100 ze 100 rohlíků.

O výrobci

Od roku 1860 Riso Scotti představuje několik dlouhotrvajících hodnot: kvalita, tradice, inovace, vášeň, vždy zaměřené na potřeby spotřebitelů. Za více než půldruhého století se tato rodinná společnost rozrostla a vyvinula z řemeslného mlýna na průmyslovou společnost na zpracování rýže, z lokální společnosti na evropskou rýžovou skupinu. V průběhu času se hrdost a odhodlání vyrábět tu nejlepší rýži nezměnily. Společnost dokázala spojit respekt k původu s inovativním tlakem požadovaným trhem, je vždy vnímavá k vývoji chuti a stravovacích návyků. Riso Scotti se tak zavázala přicházet s produkty, které posilují zdravotní přínosy rýže, aniž by rezignovali na chuť. Tento jedinečný příběh se odehrává v italském regionu Pavia, mezi řekami Pád a Ticino. 

Skladování

Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním zářením. Po otevření uchovávejte v chladničce a spotřebujte do 3 až 4 dnů.

Výrobce

Riso Scotti SpA
Via Angelo Scotti 2
27100 Pavia
Itálie

 

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 289 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 60 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Pitná voda
Mandle*5 %
Stabilizátor
E418 - Guma gellan
Jedlá sůl
* z ekologického zemědělství

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota107 kJ/26 kCal
Tuky2.4 g
z toho nasycené mastné kyseliny0.22 g
Sacharidy1 g
z toho cukry0.22 g
Bílkoviny0.9 g
Sůl0.1 g
Vláknina0.5 g

Alergeny

Skořápkové plody
Garantem a dodavetelem informací o éčkách je nezávislá organizace Fér potravina.
Obsah alergenů před konzumací vždy zkontrolujte na obalu výrobku.