Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Arborio je jedním z nejznámějších druhů rýže. Má velmi velké zrno. Během vaření se vnější část vaří více, zatímco jádro bohaté na škrob zůstává al dente. Doporučuje se pro výrobu tymbalů a smetanové rýže.
Použití
Rýži propláchněte a vložte do vroucí osolené vody (2,5 dílu vody na 1 díl rýže). Vařte ve vroucí vodě 14–16 minut. Poté slijte přebytečnou vodu.
Výrobce
Riseria Campanini již po tři generace vybírá nejlepší odrůdy rýže s maximální péčí z tradičních oblastí pěstování rýže v severní Itálii, konkrétně regiony Lombardie, Benátsko a Emilia. Riseria Campanini má svou vlastní skladovací metodu, která ji odlišuje od ostatních producentů v oboru. Neloupaná rýže je skladována v systému malých sil, což umožňuje zpracovat rýži pocházející z každé zemědělské farmy samostatně. Tímto způsobem lze zajistit homogenní vaření konečného produktu a jeho sledovatelnost. Zpracování rýže navazuje na minulou tradici, bez jakéhokoli chemického ošetření, ale pod nejmodernější kontrolou a v plném souladu s pravidly HACCP pro produkci potravin. To zaručuje přírodní, bezpečný produkt, který zachovává všechny své organoleptické vlastnosti. Kvalita produktů Riseria Campanini je našimi klienty každý den ověřována a pravidelně certifikována národními i mezinárodními kontrolními instituty. Riseria Campanini je držitelem certifikací IFS, BIO (organické) a KOSHER.
Skladování
Skladujte při pokojové teplotě.
Výrobce
Riseria Campanini
Via Ghisiolo 67
46030 Ghisiolo MN
Itálie
Složení
Rýže |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 1481 kJ/349 kCal |
Tuky | 0.6 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0.1 g |
Sacharidy | 78 g |
z toho cukry | 0.3 g |
Bílkoviny | 7.4 g |
Sůl | 0.01 g |
Vláknina | 1.4 g |