



Cookit
Kuřecí steak s hříbkovou omáčkou, mini brambory a opečená zelenina (set k přípravě hotového jídla)
0,92 kgBĚŽNĚ ČERSTVÉ 7 DNŮ
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty

Uvařte si šťavnatá kuřecí prsa připravená metodou sous-vide. Jsou doplněna hříbkovou omáčkou, opečenými mini bramborami a opečenenou zeleninou. Recept pro vás připravil kuchař Jan Horký.
Balení obsahuje suroviny pro přípravu 2 porcí.
Použití
Součástí balíčku je návod k přípravě.


O kuchaři
Jan Horký je držitel titulu Kuchař roku ČR 2008 a 2018, kapitán Národního týmu kuchařů a cukrářů ČR. Na Mistrovství světa v Singapuru 2018 získal zlatou medaili a stal se absolutním vítězem.

Skladování
Skladujte při teplotě do 4 °C. Po otevření ihned spotřebujte. Znovu neohřívejte.
Výrobce
Gastro Investment a.s.
Pozdeňská 2126/7,
167 00 Praha 6
Česká republika
Trvanlivost
Kuřecí steak sous vide včetně výpeku 32% (kuřecí prsa, sůl), směs zeleniny v různém poměru 23% (květák, růžičková kapusta, cherry rajčata, mrkev), mini brambory 21% , omáčka hříbková 21% (SMETANA ke šlehání 30% [(SMETANA, stabilizátor: karagenan), směs hřibovitých hub v různém poměru (klouzek obecný, hřib hnědý, křemenáč osikový a březový, kozák březový a habrový, hřib smrkový), olivový olej, škrob kukuřičný, omáčka SÓJOVÁ (voda, SÓJOVÉ boby, PŠENICE, sůl)], sůl
E407(Karagenan)
Nutriční hodnoty na 100g
| Energetická hodnota | 461 kJ/110 kCal |
| Tuky | 5.77 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 3.27 g |
| Sacharidy | 4.52 g |
| z toho cukry | 0.82 g |
| Bílkoviny | 9.71 g |
| Sůl | 0.21 g |
| Vláknina | 0 g |
Alergeny
| Obiloviny obsahující lepek |
| Sójové boby |
| Mléko |
| Může obsahovat stopy: |
| Vejce |
| Skořápkové plody |
| Celer |
| Hořčice |