• V Den české státnosti fungujeme stejně, jako každý jiný den. Užijte si volno a nákupy nechte na nás! Bez front až ke dveřím. 

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 60 ks jedlých kaštanů
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Rozehřejeme si troubu na 200°C. Kaštany jeden po druhém nařízneme na jejich vypouklé části do kříže. Nářez by měl být hluboký přibližně 1/2 cm a dlouhý 2 cm.
  • 2Připravené kaštany klademe na plech vyložený pečícím papírem a pečeme při 200°C přibližně 10 minut.
  • 3Kaštany necháme po vyndání z trouby trochu vychladnout. Poté oloupeme a ještě teplé podáváme.
Tip
Nařízlé kaštany můžeme před pečením na minutu ponořit do horké vody. Po vyndání z trouby budou měkčí a rovnoměrně upečené. Před pečením nezapomeňte kaštany pečlivě osušit.
Rohlík vaří

Přidejte si recepty z celého internetu

Nakrmte Rohlík jakýmkoliv receptem, z internetu nebo z vlastní hlavy. My ho omrkneme a uděláme vám z něj nákupní seznam. Za pár sekund máte hotovo.

Přidat recept

SUROVINY

60 ks jedlých kaštanů

Kaštany jedlé bohužel momentálně není v naší nabídce. Brzy ale bude, už na tom pracujeme.