
Dr.Oetker
Dr.Oetker Gelatin reinforcement
50 gDelivery within 60 minutes
AI Summary
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Ztužovač želatiny.
Použití
Odpovídá 6 plátků želatiny, vystačí až na 700 g hmoty, např. vyšlehaná smetana ke šlehání, zakysaná smetana, jogurt, tvaroh, rozmačkané ovoce, ovocná dřeň apod. Příprava: 1. Smetanu ke šlehání ušleháme dotuha, jiné výše uvedené suroviny zamícháme dohladka. 2. Obsah sáčku nasypeme do větší misky, přidáme 100 ml vlažné vody a metličkou intenzivně mícháme asi 1/2 min. Ihned po částech přidáme šlehačku nebo jiné předem připravené suroviny. Důkladně vařečkou nebo metličkou promícháme. Podle chuti dosladíme a dochutíme. 3. Krém naneseme na upečený korpus, nebo použijeme dle vlastního receptu. Necháme v chladničce ztuhnout (asi 2 hodiny). Nepoužívejte s čerstvým ananasem, kiwi, fíky a papájou.
O výrobci
Dlouhodobá důvěra a důraz na kvalitu – to jsou zásadní principy, jimiž se řídí rodinná firma Dr. Oetker již od svého založení v roce 1891. Dr. Oetker je nejen všeobecně známou značkou, ale těší se také důvěře ze strany spotřebitelů. To je výsledek dlouhodobého poctivého vztahu mezi značkou a jejími spotřebiteli. Sortiment značky Dr. Oetker zahrnuje různé přísady na pečení či zavařování, práškové pudingy a dezerty, sladká a slaná jídla včetně mražených pizz.
Skladování
Skladujte v suchu.
Výrobce
Dr.Oetker, spol. s r.o.
Americká 2335
272 01 Kladno
Česká republika
Composition
| Cukr | |
| Dextróza | |
| Jedlá želatina | 16 % |
| Modifikovaný bramborový škrob | |
| Zahušťovadlo | |
| E466 - Karboxymethylcelulóza |
Allergens
| May contain traces of: |
| Cereals (gluten) |
| Eggs |
| Milk |