
Hollandia
Hollandia Creamy yogurt without lactose blueberry
180 g10 DAYS AVERAGE FRESHNESS
Delivery within 60 minutes
AI Summary
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Krémový jogurt s příchutí borůvek bez obsahu laktózy.
Je vyroben z kvalitního mléka z prověřených farem společně s přídavkem zdraví prospěšných bakterií Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus. Obsah laktózy byl snížen pomocí speciálně vyvinutého enzymu, který svou činností při fermentaci rozkládá laktózu na lehce stravitelnou glukózu a galaktózu. Snížení obsahu laktózy nemá vliv na chuť vašeho oblíbeného jogurtu.
- Vizuál produktu bude dodán dle skladové zásoby.
Použití
Určeno k přímé spotřebě. Jogurt si můžete dopřát ke snídani nebo svačině.
O výrobci
Společnost Hollandia byla založena v roce 1991, když z Holandska dovezla první výrobní linku. Od té doby prošla firma nesčetným počtem inovací a rekonstrukcí. Proces výroby jogurtu se však od počátku vůbec nezměnil.

Produkty jsou vyyráběny z mléka výběrové kvality a neobsahují žádné stabilizátory. Oproti tomu se mohou pyšnit vysokým obsahem kusového ovoce a lahodnou smetanovou chutí, která příjemně potěší Vaše smysly.
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě 4–8 °C. Po otevření urychleně spotřebujte.
Výrobce
Hollandia Karlovy Vary, s.r.o.
Krásné Údolí 151
364 01 Toužim
Česká republika
Durability
Composition
| Mléko | |
| Ovocná složka | 18 % |
| Borůvky | 50 % |
| Cukr | |
| Stabilizátor | |
| E440 - Pektiny | |
| Přírodní aroma | |
| Koncentrát šťávy černé mrkve a ibišku | |
| Mléčná bílkovina | |
| Enzym laktáza | |
| Jogurtová kultura | |
| Kultura ifidbacterium a Lactoacillues acidophilus |
Nutritional values per 100 g
| Energy value | 383 kJ/91 kCal |
| Fats | 3.2 g |
| including saturated fatty acids | 2 g |
| Carbohydrates | 12 g |
| including sugars | 12 g |
| Protein | 3.3 g |
| Salt | 0.1 g |
| Fibre | g |
Allergens
| Milk |