Skip navigation

Get exclusive benefits after your first order:

Hollandia

Hollandia Creamy yogurt without lactose blueberry

180 g

10 DAYS AVERAGE FRESHNESS

CZK 21.90 CZK 121.67 /kg

Delivery within 60 minutes

700+ customers buy regularly

Country: Czech Republic,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

Krémový jogurt s příchutí borůvek bez obsahu laktózy.

Je vyroben z kvalitního mléka z prověřených farem společně s přídavkem zdraví prospěšných bakterií Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus. Obsah laktózy byl snížen pomocí speciálně vyvinutého enzymu, který svou činností při fermentaci rozkládá laktózu na lehce stravitelnou glukózu a galaktózu. Snížení obsahu laktózy nemá vliv na chuť vašeho oblíbeného jogurtu.

  • Vizuál produktu bude dodán dle skladové zásoby.

Použití

Určeno k přímé spotřebě. Jogurt si můžete dopřát ke snídani nebo svačině.

O výrobci

Společnost Hollandia byla založena v roce 1991, když z Holandska dovezla první výrobní linku. Od té doby prošla firma nesčetným počtem inovací a rekonstrukcí. Proces výroby jogurtu se však od počátku vůbec nezměnil.

Výsledek obrázku pro hollandia logo

Produkty jsou vyyráběny z mléka výběrové kvality a neobsahují žádné stabilizátory. Oproti tomu se mohou pyšnit vysokým obsahem kusového ovoce a lahodnou smetanovou chutí, která příjemně potěší Vaše smysly. 

Skladování

Skladujte v chladničce při teplotě 4–8 °C. Po otevření urychleně spotřebujte.

Výrobce

Hollandia Karlovy Vary, s.r.o.
Krásné Údolí 151
364 01 Toužim
Česká republika

Durability

Average durability from the time of delivery: 10 days.

Guaranteed minimum durability from the time of delivery: 4 days.If the minimum durability is lower, please contact us and ask for a refund. Not applicable to items from the Save the Food section.

Composition

Mléko
Ovocná složka18 %
Borůvky50 %
Cukr
Stabilizátor
E440 - Pektiny
Přírodní aroma
Koncentrát šťávy černé mrkve a ibišku
Mléčná bílkovina
Enzym laktáza
Jogurtová kultura
Kultura ifidbacterium a Lactoacillues acidophilus

Nutritional values per 100 g

Energy value383 kJ/91 kCal
Fats3.2 g
including saturated fatty acids2 g
Carbohydrates12 g
including sugars12 g
Protein3.3 g
Salt0.1 g
Fibre g

Allergens

Milk
Always check the allergens content on the product packaging before consumption.