Skip navigation

Get exclusive benefits after your first order:

Hollandia

Hollandia Creamy yogurt without lactose strawberry

180 g

11 DAYS AVERAGE FRESHNESS

CZK 21.90 CZK 121.67 /kg

Delivery within 60 minutes

800+ customers buy regularly

Country: Czech Republic,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

Krémový jogurt s příchutí jahod vhodný i pro všechny, kteří trpí intolerancí laktózy. 

Je vyroben z kvalitního mléka z prověřených farem společně s přídavkem zdraví prospěšných bakterií Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus. Obsah laktózy byl snížen pomocí speciálně vyvinutého enzymu, který svou činností při fermentaci rozkládá laktózu na lehce stravitelnou glukózu a galaktózu. Snížení obsahu laktózy nemá vliv na chuť vašeho oblíbeného jogurtu.

Obsah laktózy <0,01 g/100 g.

  • Vizuál produktu bude dodán dle skladové zásoby.

Použití

Určeno k přímé spotřebě. Jogurt si můžete dopřát ke snídani nebo svačině.

O výrobci

Hollandia je česká společnost, která byla založena roku 1991 v Krásném Údolí na Tepelské náhorní plošině. Jméno Hollandia nese, jak název napovídá, z Holandska, neboť odtamtud pochází nápad na výrobu jogurtů a zároveň si odtamtud přivezla výrobní linku.

Produkty jsou vyráběny z mléka výběrové kvality a neobsahují žádné stabilizátory. V portfoliu tak naleznete dezerty, selské a krémové jogurty, jogurty bez obsahu laktózy, BiFi drinky, smoothie anebo zmrzliny.

Skladování

Skladujte v chladničce při teplotě 4–8 °C. Po otevření urychleně spotřebujte.

Výrobce

Hollandia Karlovy Vary, s.r.o.
Krásné Údolí 151
364 01 Toužim
Česká republika

Durability

Average durability from the time of delivery: 11 days.

Guaranteed minimum durability from the time of delivery: 4 days.If the minimum durability is lower, please contact us and ask for a refund. Not applicable to items from the Save the Food section.

Composition

Mléko
Ovocná složka18 %
Jahody50 %
Cukr
Stabilizátor
E440 - Pektiny
Koncentrát citronové šťávy
Koncentrát šťávy z červené řepy
Přírodní aroma
Mléčná bílkovina
Enzym laktáza
Jogurtová kultura
Kultura Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus

Nutritional values per 100 g

Energy value356 kJ/85 kCal
Fats3.2 g
including saturated fatty acids2 g
Carbohydrates11 g
including sugars10 g
Protein3.3 g
Salt0.2 g
Fibre0 g

Allergens

Milk
Always check the allergens content on the product packaging before consumption.