
Vodňanské kuře
Roast duck quarters Sous Vide (supplier Vodňany poultry)
0.8 kgDelivery within 60 minutes
AI Summary
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Vodňanská kachna je speciálně šlechtěna k nižšímu obsahu tuku a naopak k vyššímu podílu prsní partie.
Kachní čtvrtky jsou již upečené.
Použití
Kachní maso má svou typickou chuť, kterou lze kombinovat s různorodým množstvím surovin.
- Příprava v troubě: Troubu předehřejte na 200 °C. Maso se šťávou vyjměte z obalů a vložte do vhodné nádoby vcelku, zakryjte a pečte po dobu 25 až 35 minut. V případě potřeby podlejte vodou. Pro křupavější kůži doporučujeme odkrýt na posledních 5 minut a zvýšit teplotu a přidat funkci gril na 220 °C. Respektujte zkušenosti s vlastní troubou.
O výrobci
Obchodní společnost Vodňanská drůbež, a.s. je největším zpracovatelem drůbežího masa v České republice. Ve třech provozovnách zpracovává jatečnou drůbež a vyrábí drůbeží produkty.
Skladování
Skladujte při teplotě 0–4 °C.
Výrobce
Vodňanská drůbež, a.s.
Radomilická 886
389 01 Vodňany
Česká republika
Durability
Composition
| Kachní čtvrtka zadní | 84 % |
| Pitná voda | |
| Jedlá sůl | |
| Škrob | |
| Směs koření | |
| Extrakt z droždí | |
| Drcený kmín |
Nutritional values per 100 g
| Energy value | 1050 kJ/253 kCal |
| Fats | 23 g |
| including saturated fatty acids | 6.2 g |
| Carbohydrates | 1 g |
| including sugars | 0 g |
| Protein | 12 g |
| Salt | 2.4 g |
| Fibre | g |