Skip navigation

Get exclusive benefits after your first order:

cukrárna Myšák

Cukrárna Myšák Tasting 3pc

0.7 kg
Local BrandPremium quality
CZK 909.90 CZK 1,299.86 /kg

Delivery within 60 minutes

1 000+ customers have in favorites

Country: Czech Republic,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

Klasický Harlekýn rozněžní všechny milovníky českých cukráren. Dodá šmrnc vaší rodinné oslavě a s každým sladkým soustem na vás dýchne nostalgií zlatých časů.

V tomto dortu se sešly všechny oblíbené ingredience vašeho dětství – nadýchaný kakaový korpus promazaný svěží meruňkovou marmeládou a naplněný střídavě vanilkovou a pařížskou šlehačkou. Navrch nesmí chybět hoblinky prémiové hořké i bílé čokolády, která něžně zakřupe při každém zakrojení.

Průměr dortu je 15 cm (cca 6 porcí).
Dort je přirozeně bez lepku.

Rozmařilý minimalismus

V receptu na Harlekýna je jen pár surovin, o to víc si v Myšáku dávají záležet na jejich výběru. Poctivou šlehačku ochucují pravou madagaskarskou vanilkou a zásadně používají jen francouzskou čokoládu Valrhona, protože jemnější dosud neobjevili.

Česká tradice ve francouzském stylu

Letitá receptura na Harlekýn pochází od francouzských cukrářů, kteří se při vrstvení bílé a tmavé šlehačky inspirovali kostkovaným úborem ikonické postavy commedie dell'arte. A prvorepublikové cukrárny se zase, stejně jako celá tehdejší společnost, inspirovali u Francouzů. Nejinak tomu bylo u Františka Myšáka, v jehož odkaze dnes s láskou ve stejnojmenné cukrárně pokračují.

Použití

Určeno k přímé spotřebě. Dort Harlekýn je jako stvořený pro rodinné oslavy všeho druhu – zachutná totiž dětem i babičkám a je akorát tak lehký, aby se stal ideální sladkou tečkou za nedělním obědem.  

O výrobci

Cukrárna Myšák je tradiční česká provoněná cukrárna, která chce zachovat tradiční českou cukrařinu. Pod vedením Lukáše Pohla zde vznikají tradiční české zákusky a sladké pečivo, které je v prémiové kvalitě a neskutečné chuti.

V cukrářské dílně se pracuje pouze se surovinami, které jsou od prověřených dodavatelů. Pracují pouze se sezonním ovocem od místních farmářů. Kuchaři dodávají podle původní receptury výrobkům pestrost a respektují jejich originální receptury i cukrářské principy. V Myšákovi můžete ochutnat například větrník či laskonku, nebo vynikající croissanty.

Skladování

Skladujte v chladničce při teplotě 4–8 °C.

Výrobce 

Cukrárna Myšák
Praha 110 00, Vodičkova 31
Česká republika
mysak@ambi.cz

Composition

Vejce
Šlehačka
Cukr
Čokoláda bílá 31%
Čokoláda tmavá 53%
Čokoláda tmavá 70 %
Vanilkový lusk
Meruňky
Kakao
Želatina
E440 - Pektiny
Sůl
E330 - Kyselina citronová

Nutritional values per 100 g

Energy value1774 kJ/424 kCal
Fats32 g
including saturated fatty acids19 g
Carbohydrates25 g
including sugars21 g
Protein6.9 g
Salt0.16 g
Fibre0 g

Allergens

Eggs
Milk
Always check the allergens content on the product packaging before consumption.