Skip navigation
  • Our dear customers, the interest in our service is huge right now and time windows are disappearing faster than candy from the table. If your desired delivery time is not currently available, don't worry!
    Show more

4 Servings
Rychlovka

Buy all ingredients right below the recipe

Ingredients

  • 80 g oloupané červené cibule
  • 2 stroužky česneku
  • červená chilli paprička dle chuti
  • 350 g rajčat
  • 30 ml červeného vinného octa
  • 20 ml citronové šťávy
  • 1 lžíce najemno nakrájené plocholisté petržele
  • 1 lžíce najemno nakrájené bazalky
  • 1 lžička najemno nakrájeného tymiánu
  • 80 g olivového oleje
  • 1 lžička soli

Instructions

  • 1
    Cibuli najemno nakrájíme. Česnek oloupeme, podélně rozkrojíme, odstraníme středový klíček a najemno nastrouháme nebo prolisujeme. Chilli papričku nakrájíme najemno.
  • 2
    Rajčata rozkrojíme na čtvrtiny a vykrojíme tuhý střed včetně semínek. Dužninu nakrájíme na drobné kostičky.
  • 3
    Cibuli promícháme s octem, citronovou šťávou a česnekem. Přidáme nakrájená rajčata, bylinky a olej.
  • 4
    Dle chuti přidáme sůl a chilli papričku a promícháme.
Roman Vaněk
With Rohlik, we have put together a selection of the most popular recipes from my cookbooks and linked them with the right ingredients. Let us know how your dish turned out #rohlikchef

Ingredients