Skip navigation

Buy all ingredients right below the recipe

Ingredients

  • 120 g cherry rajčat
  • 300 g vařených koktejlových krevet
  • 200 g majonézy
  • 2 lžíce nakrájené zelené části jarní cibulky
  • 2 lžíce koňaku
  • najemno nastrouhaná kůra z ½ citronu a 2 lžíce citronové šťávy
  • 1/2 lžičky cukru krupice
  • špetka soli
  • 2 lžíce lístků řeřichy
  • 4 lístky bazalky nakrájené na jemné nudličky

PAIRING DISHES WITH WINE

  • Nejlepší volbou k mořským plodům jsou vína lehká a méně aromatická. Vybírejte z bílých a růžových.

Instructions

  • 1
    Rajčata nakrájíme na šestiny a v misce je lehce pomačkáme lžící. Přidáme ostatní suroviny, promícháme a dáme vychladit do ledničky.
Roman Vaněk
With Rohlik, we have put together a selection of the most popular recipes from my cookbooks and linked them with the right ingredients. Let us know how your dish turned out #rohlikchef

Ingredients

PAIRING DISHES WITH WINE