Skip navigation
  • We are already on it!
    The products are flying into your bags. We should be delivering your order around 19:00. See you soon!
  • Our dear customers, the interest in our service is huge right now and time windows are disappearing faster than candy from the table. If your desired delivery time is not currently available, don't worry!
    Show more
4 Servings
Rychlovka

Buy all ingredients right below the recipe

SUROVINY

  • 20 g kaparů
  • 60 g nakládaných okurek
  • 30 g jarní cibulky
  • 1 vejce uvařené natvrdo
  • 1 stroužek česneku
  • 1 lžíce nahrubo nakrájené bazalky
  • 1 lžíce nahrubo nakrájené plocholisté petržele
  • 1 lžička najemno nakrájeného koriandru
  • 20 g dijonské hořčice
  • 1 lžíce olivového oleje
  • 60 g majonézy
  • šťáva z ½ citronu
  • špetka soli
  • špetka pepře
  • 170 g tofu

POSTUP

  • 1
    Kapary nasekáme nahrubo, okurky, jarní cibulku a vejce nakrájíme najemno.
  • 2
    Česnek podélně rozkrojíme, vyjmeme z něho středový klíček a ten vyhodíme. Česnek nakrájíme najemno.
  • 3
    šechny suroviny kromě tofu smícháme v misce dohromady.
  • 4
    Tofu rozdrobíme nebo rozmačkáme vidličkou a vmícháme ho do salátu. Dle potřeby dosolíme.
Roman Vaněk
With Rohlik, we have put together a selection of the most popular recipes from my cookbooks and linked them with the right ingredients. Let us know how your dish turned out #rohlikchef

SUROVINY