Dr.Oetker

Dr. Oetker Želírovací cukr Extra 2:1

500 g
Momentálně vyprodáno
Poslat e-mail, až bude skladem
Zobrazit podobné zboží z kategorie »
Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Želírovací a konzervační přípravek od značky Dr. Oetker pro přípravu marmelád, džemů a želé.

Použití

Tento výrobek doporučujeme používat při přípravě džemů se středně sladkým nebo středně zralým ovocem.

Používejte dle instrukcí na obalu produktu. 

O výrobci

Dlouhodobá důvěra a důraz na kvalitu – to jsou zásadní principy, jimiž se řídí rodinná firma Dr. Oetker již od svého založení v roce 1891. Dr. Oetker je nejen všeobecně známou značkou, ale těší se také důvěře ze strany spotřebitelů. To je výsledek dlouhodobého poctivého vztahu mezi značkou a jejími spotřebiteli. Sortiment značky Dr. Oetker zahrnuje různé přísady na pečení či zavařování, práškové pudingy a dezerty, sladká a slaná jídla včetně mražených pizz.

Skladování

Skladujte v suchu.

Výrobce

Dr.Oetker, spol. s r.o.
Americká 2335
272 01 Kladno
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 106 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 30 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Cukr
Želírující látka1.1 %
E440 - Pektiny
Prostředek snižující pěnivost
Regulátor kyselosti
E330 - Kyselina citronová
Palmový olej
Konzervant
E200 - Kyselina sorbová

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota715 kJ/168 kCal
Tuky0.1 g
z toho nasycené mastné kyseliny0 g
Sacharidy41 g
z toho cukry37 g
Bílkoviny0.6 g
Sůl0.09 g
Vláknina0 g

Alergeny

Může obsahovat stopy:
Obiloviny obsahující lepek
Vejce
Mléko
Garantem a dodavetelem informací o éčkách je nezávislá organizace Fér potravina.
Obsah alergenů před konzumací vždy zkontrolujte na obalu výrobku.