Řeznictví a uzenářství U Dolejších

U Dolejších Frantík, 4 ks

cca 210 g

BĚŽNĚ ČERSTVÉ 15 DNŮ

Od českého farmáře

cca

 83,17 Kč 389,90 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

90+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Bezlepková klobása Frantík je vyrobená z vepřového masa. Balení obsahuje 4 nožičky.

Frantík je specialita od Dolejších, kterou si můžete vychutnat při posezení u piva s přáteli! Připravují jí podle vlastního rodinného receptu z vybraného vepřového masa. Do pomleté směsi se přidá aromatické koření, naplní se do jedlých hovězích střívek, a nakonec se nechá fermentovat. Charakteristický je svou cihlově oranžovou barvou, střední tukovou zrnitostí a lehce pikantní chutí.

Masný výrobek trvanlivý, fermentovaný. Na 100 g výrobku bylo použito 140 g surovin.

Použití

Frantíka si můžete vychutnat jak za tepla, tak za studena. Za studena je ideální volbou jako chuťovka k pivu. Případně si ho můžete ohřát ve vroucí vodě, hrnec přikryjte pokličkou a ihned vypněte plotýnku. Nechte v hrnci po dobu 10 minut stát. Klonása tak zůstane šťavnatý a nepraskne. 

Příběh Řeznictví a uzenářství U DOLEJŠÍCH

Historie rodinné společnosti Dolejší se začala psát roku 1901, kdy si Jaroslav Dolejší, pradědeček současného majitele společnosti – Františka Dolejšího, splnil svůj sen s řeznickým a uzenářským obchůdkem. Jejich uzeniny se stále těší zachovaným, prvorepublikovým recepturám. Filozofie společnosti je postavena na třech pilířích, a to vítat nové trendy, ctít řeznické řemeslo a vážit si lidské práce.

Jak se to dělá?

Maso a uzeniny od Dolejších jsou výjimečné především díky zpracování samotných produktů. Maso pochází z velké části od českých farmářů. Uzeniny jsou vyráběny podle tradičních receptur, které se používaly již za první republiky. Při zpracování masa pečlivě sledují nejmodernější novinky ve výrobních technologiích, které jdou samozřejmě ruku v ruce s ochranou životního prostředí.

Co vám Rohlík přináší?

"Rohlík nám velmi pomáhá v prodeji produktů v místech, kam už zkrátka nedosáhneme. Bohužel není v našich silách udělat prodejnu v každém městě v ČR nebo v každém obvodu Prahy. Proto jsme rádi, že můžeme mít za partnera firmu, která dokáže uspokojit zákazníky v širším spektru."

Skladování

Skladujte v chladničce při teplotě 0–5 °C. Po otevření spotřebujte do 48 hodin.

Výrobce

U Dolejších
Na Javorce 303
252 06 Davle
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 15 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 6 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Vepřové maso
Jedlá sůl
Směs koření
dextróza
Startovací kultury
Antioxidanty
E300 - Kyselina L-askorbová
E301 - Askorban sodný
E330 - Kyselina citronová
Stabilizátor
E250 - Dusitan sodný
Extrakty koření
Aroma
Jedlé kolagenní hovězí střevo

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota2166 kJ/523 kCal
Tuky44.2 g
z toho nasycené mastné kyseliny15.1 g
Sacharidy4 g
z toho cukry1.9 g
Bílkoviny27 g
Sůl4.4 g
Vláknina g
Garantem a dodavetelem informací o éčkách je nezávislá organizace Fér potravina.