Panzani
Panzani Carbonara omáčka
370 gDoručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Sterilovaná omáčka se smetanou a slaninou.
Nechte se inspirovat receptem z Říma s touto omáčkou Carbonara, dříve také známou pod názvem "špagety po uhlířsku". Kombinace smetany s kousky slaniny, vaječným žloutkem a muškátovým oříškem je ideální pro všechny, kteří mají rádi al dente a Carbonara.
Použití
Omáčku nalijte do hrnce a ohřívejte na mírném ohni za občasného míchání. Servírujte s těstovinami, nastrouhaným parmazánem a listy bazalky.
O výrobci
Giovanni Panzani, francouzský průmyslník narozený v Itálii, založil roku 1911 firmu na výrobu suchých špaget. V následujících letech vyvinuli se synem další tvary těstovin, které v sobě lépe zachytí omáčku. Dnes v sortimentu společnosti naleznete nejen těstoviny ale i tradiční italské omáčky.
Skladování
Uchovávejte v chladničce při teplotě 4 °C. Po otevření spotřebujte do 3 dnů.
Výrobce
PANZANI
4 rue Boileau
690 06 Lyon
Francie
Trvanlivost
Složení
Voda | |
Smetana | 19 % |
Mléko | |
Uzená slanina na kostičky | 16 % |
Vepřový bůček | |
Přírodní aromata | |
Přirozeně obsahuje polyfenoly | |
Antioxidant | |
E300 - Kyselina L-askorbová | |
Modifikovaný kukuřičný škrob | |
Cibule | 2 % |
Škrob | |
Aroma | |
Lepek | |
Emulgátor | |
E472 - Estery mono- a diglyceridů mastných kyselin a, b, c, d, e, f | |
Sůl | |
Vaječný žloutek | 0.2 % |
Zahušťující látka | |
E415 - Xanthan | |
Muškátový oříšek | |
Regulátor kyselosti | |
E500 - Uhličitany sodné | |
Barvivo | |
E160a(ii) - Beta-karoten | |
Zobrazit vše |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 489 kJ/118 kCal |
Tuky | 9.4 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 4.9 g |
Sacharidy | 4.9 g |
z toho cukry | 1 g |
Bílkoviny | 3.4 g |
Sůl | 1.7 g |
Vláknina | 0 g |
Alergeny
Obiloviny obsahující lepek |
Vejce |
Mléko |