• Milí zákazníci, i o svátcích jsme tu pro Vás a můžete si objednat tak, jak jste zvyklí. Přejeme Vám klidné svátky! Váš Rohlik.cz
8 CHLEBÍČKŮ

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

POMAZÁNKA

  • 100 g tuňáka v oleji
  • 1 ks jarní cibulky
  • 1 vejce
  • 1 lžíce citronové šťávy
  • 100 g cottage sýru
  • Špetka soli
  • 1 snítka kopru
  • 2 snítky nakrájené pažitky
  • Špetka pepře
  • Lžička plnotučné hořčice
  • 2 lžíce řeckého jogurtu

NA OZDOBU

  • 2 křepelčí vejce na ozdobu
  • Kopr na ozdobu
  • 8 listů ledového salátu
  • 3 ks kapary
  • 8 ks černých oliv
  • Řeřicha na ozdobu
  • 1 bageta
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Do mísy dáme sýr cottage, řecký jogurt, hořčici, sůl, pepř bílý a citrónovou šťávu. Vše společně vymícháme metlou až se spojí v krém.
  • 2Do druhé mísy vyklopíme tuňáka, přidáme pažitku, kopr, jarní cibulku, nasekané uvařené vejce a nakonec přidáme ochucený sýrový krém.
  • 3Vše společně lehce stěrkou vymícháme. Ale pozor, nešleháme.
  • 4Křepelčí vajíčka vložíme do hrnce se studenou vodou. Přivedeme k varu a vaříme cca 80 až 90 vteřin.
  • 5Kapary a uvařené křepelčí vejce nakrájíme na měsíčky a olivy rozpůlíme. Bagetu nakrájíme na plátky.
  • 6Na plátek bagety dáme list římského salátu, navrstvíme cca 40 g pomazánky z tuňáka a ozdobíme krájenými olivami, kapary, křepelčími vajíčky, řeřichou a snítkou čerstvého kopru.
Špejle

České chlebíčky a španělské tapas. Jak to jde dohromady? Náramně! Pražská tapas restaurace Špejle, je toho jasným důkazem! Pokud chcete vyzkoušet tvoření tapas doma, máme pro vás exkluzivní recept přímo od šéfkuchaře Špejle.

Přidejte si recepty z celého internetu

Nakrmte Rohlík jakýmkoliv receptem, z internetu nebo z vlastní hlavy. My ho omrkneme a uděláme vám z něj nákupní seznam. Za pár sekund máte hotovo.

Přidat recept

POMAZÁNKA

NA OZDOBU