• V Den české státnosti fungujeme stejně, jako každý jiný den. Užijte si volno a nákupy nechte na nás! Bez front až ke dveřím. 
8 CHLEBÍČKŮ

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

POMAZÁNKA

  • 100 g tuňáka v oleji
  • 1 ks jarní cibulky
  • 1 vejce
  • 1 lžíce citronové šťávy
  • 100 g cottage sýru
  • Špetka soli
  • 1 snítka kopru
  • 2 snítky nakrájené pažitky
  • Špetka pepře
  • Lžička plnotučné hořčice
  • 2 lžíce řeckého jogurtu

NA OZDOBU

  • 2 křepelčí vejce na ozdobu
  • Kopr na ozdobu
  • 8 listů ledového salátu
  • 3 ks kapary
  • 8 ks černých oliv
  • Řeřicha na ozdobu
  • 1 bageta
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Do mísy dáme sýr cottage, řecký jogurt, hořčici, sůl, pepř bílý a citrónovou šťávu. Vše společně vymícháme metlou až se spojí v krém.
  • 2Do druhé mísy vyklopíme tuňáka, přidáme pažitku, kopr, jarní cibulku, nasekané uvařené vejce a nakonec přidáme ochucený sýrový krém.
  • 3Vše společně lehce stěrkou vymícháme. Ale pozor, nešleháme.
  • 4Křepelčí vajíčka vložíme do hrnce se studenou vodou. Přivedeme k varu a vaříme cca 80 až 90 vteřin.
  • 5Kapary a uvařené křepelčí vejce nakrájíme na měsíčky a olivy rozpůlíme. Bagetu nakrájíme na plátky.
  • 6Na plátek bagety dáme list římského salátu, navrstvíme cca 40 g pomazánky z tuňáka a ozdobíme krájenými olivami, kapary, křepelčími vajíčky, řeřichou a snítkou čerstvého kopru.
Špejle

České chlebíčky a španělské tapas. Jak to jde dohromady? Náramně! Pražská tapas restaurace Špejle, je toho jasným důkazem! Pokud chcete vyzkoušet tvoření tapas doma, máme pro vás exkluzivní recept přímo od šéfkuchaře Špejle.

Přidejte si recepty z celého internetu

Nakrmte Rohlík jakýmkoliv receptem, z internetu nebo z vlastní hlavy. My ho omrkneme a uděláme vám z něj nákupní seznam. Za pár sekund máte hotovo.

Přidat recept

POMAZÁNKA

100 g tuňáka v oleji

Tuňák v oleji bohužel momentálně není v naší nabídce. Brzy ale bude, už na tom pracujeme.

1 ks jarní cibulky

Jarní cibulka bohužel momentálně není v naší nabídce. Brzy ale bude, už na tom pracujeme.

1 vejce

 

1 lžíce citronové šťávy

 

100 g cottage sýru

 

Špetka soli

 

1 snítka kopru

 

2 snítky nakrájené pažitky

 

Špetka pepře

 

Lžička plnotučné hořčice

 

2 lžíce řeckého jogurtu

 

NA OZDOBU

2 křepelčí vejce na ozdobu

 

Kopr na ozdobu

 

8 listů ledového salátu

 

3 ks kapary

 

8 ks černých oliv

 

Řeřicha na ozdobu

 

1 bageta