• Milí zákazníci, poptávka po naší službě se opět díky mimořádné situaci dramaticky zvyšuje nad naše aktuální kapacity. Moc nás to mrzí, ale abychom mohli obsloužit co nejvíce z vás, musíme omezit počet objednávek na osobu. To znamená, že aktuálně si můžete objednat pouze jednou denně. Současně rušíme i možnost doobjednávek. Dál soustředíme všechny naše síly na to, abychom ještě více navýšili kapacitu, a mohli tak zavážet všude, kde je nás teď potřeba. Moc děkujeme za trpělivost a shovívavost. Společně to zvládneme. Váš Rohlík.
4 PORCE

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 1 meloun Cantaloupe
  • 80 g jahod
  • 80 g avokáda
  • 200 g sýru Gorgonzola
  • 300 g listového salátu
  • 40 g černých oliv
  • 40 g vlašských ořechů

POMERANČOVÝ DRESINK

  • 100 ml štávy z pomeranče
  • 35 g medu
  • 35 ml olivového oleje
  • 35 ml avokádového oleje
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Salát opereme a natrháme na menší kousky.
  • 2Zbylé ingredience na salát nakrájíme na malé kostičky.
  • 3Vše smícháme spolu s připraveným dresinkem a servírujeme.

POSTUP NA DRESINK

  • 1Všechny ingredience smícháme a pomocí ponorného mixeru vytvoříme emulzi.
Pasta Fresca
Autor receptu
Šéfkuchař Tomáš Mykytyn a jeho tým vaří čerstvá, sezónní jídla podle tradičních italských receptur. A na Rohlík nám přináší recept na svěží ovocný salát, který si nyní můžete vykouzlit i doma.

SUROVINY

1 meloun Cantaloupe
80 g jahod
80 g avokáda
 
200 g sýru Gorgonzola
 
300 g listového salátu
 
40 g černých oliv
 
40 g vlašských ořechů
 

POMERANČOVÝ DRESINK

100 ml štávy z pomeranče
 
35 g medu
 
35 ml olivového oleje
 
35 ml avokádového oleje