4 PORCE

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 1 meloun Cantaloupe
  • 80 g jahod
  • 80 g avokáda
  • 200 g sýru Gorgonzola
  • 300 g listového salátu
  • 40 g černých oliv
  • 40 g vlašských ořechů

POMERANČOVÝ DRESINK

  • 100 ml štávy z pomeranče
  • 35 g medu
  • 35 ml olivového oleje
  • 35 ml avokádového oleje
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Salát opereme a natrháme na menší kousky.
  • 2Zbylé ingredience na salát nakrájíme na malé kostičky.
  • 3Vše smícháme spolu s připraveným dresinkem a servírujeme.

POSTUP NA DRESINK

  • 1Všechny ingredience smícháme a pomocí ponorného mixeru vytvoříme emulzi.
Pasta Fresca

Šéfkuchař Tomáš Mykytyn a jeho tým vaří čerstvá, sezónní jídla podle tradičních italských receptur. A na Rohlík nám přináší recept na svěží ovocný salát, který si nyní můžete vykouzlit i doma.

Přidejte si recepty z celého internetu

Nakrmte Rohlík jakýmkoliv receptem, z internetu nebo z vlastní hlavy. My ho omrkneme a uděláme vám z něj nákupní seznam. Za pár sekund máte hotovo.

Přidat recept

SUROVINY

1 meloun Cantaloupe

Meloun Cantaloupe bohužel momentálně není v naší nabídce. Brzy ale bude, už na tom pracujeme.

80 g jahod

Jahody bohužel momentálně není v naší nabídce. Brzy ale bude, už na tom pracujeme.

80 g avokáda

 

200 g sýru Gorgonzola

 

300 g listového salátu

 

40 g černých oliv

 

40 g vlašských ořechů

 

POMERANČOVÝ DRESINK

100 ml štávy z pomeranče

 

35 g medu

 

35 ml olivového oleje

 

35 ml avokádového oleje