• Vážení zákazníci, moc se omlouváme! Vzhledem ke sněhovým podmínkám a tím zhoršené dopravní situaci nemáme dostupná časová okna jak jste zvyklí.
    Děláme vše pro to, abychom co nejvíce předešli zpoždění a na nápravě usilovně pracujeme. Děkujeme za pochopení.
Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
4 PORCE

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 1 meloun Cantaloupe
  • 80 g jahod
  • 80 g avokáda
  • 200 g sýru Gorgonzola
  • 300 g listového salátu
  • 40 g černých oliv
  • 40 g vlašských ořechů

POMERANČOVÝ DRESINK

  • 100 ml štávy z pomeranče
  • 35 g medu
  • 35 ml olivového oleje
  • 35 ml avokádového oleje

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Salát opereme a natrháme na menší kousky.
  • 2Zbylé ingredience na salát nakrájíme na malé kostičky.
  • 3Vše smícháme spolu s připraveným dresinkem a servírujeme.

POSTUP NA DRESINK

  • 1Všechny ingredience smícháme a pomocí ponorného mixeru vytvoříme emulzi.
Pasta Fresca
Šéfkuchař Tomáš Mykytyn a jeho tým vaří čerstvá, sezónní jídla podle tradičních italských receptur. A na Rohlík nám přináší recept na svěží ovocný salát, který si nyní můžete vykouzlit i doma.

SUROVINY

POMERANČOVÝ DRESINK