Milí zákazníci, poptávka po naší službě se díky mimořádné situaci dramaticky zvyšuje. Abychom mohli obsloužit ještě více lidí, kteří nás teď potřebují, omezujeme maximální počet položek v nákupu na 45. Dál děláme vše pro to, abychom ještě více navýšili naši kapacitu. Všechny vás moc prosíme o trpělivost a shovívavost. Děkujeme Vám.

Ovocný salát se sýrem Gorgonzola

4 PORCE

SUROVINY

  • 1 meloun Cantaloupe
  • 80 g jahod
  • 80 g avokáda
  • 200 g sýru Gorgonzola
  • 300 g listového salátu
  • 40 g černých oliv
  • 40 g vlašských ořechů

SUROVINY NA POMERANČOVÝ DRESINK

  • 100 ml štávy z pomeranče
  • 35 g medu
  • 35 ml olivového oleje
  • 35 ml avokádového oleje

POSTUP

  • 1
    Salát opereme a natrháme na menší kousky.
  • 2
    Zbylé ingredience na salát nakrájíme na malé kostičky.
  • 3
    Vše smícháme spolu s připraveným dresinkem a servírujeme.

POSTUP NA DRESINK

  • 1
    Všechny ingredience smícháme a pomocí ponorného mixeru vytvoříme emulzi.
Pasta Fresca
Autor receptu
Šéfkuchař Tomáš Mykytyn a jeho tým vaří čerstvá, sezónní jídla podle tradičních italských receptur. A na Rohlík nám přináší recept na svěží ovocný salát, který si nyní můžete vykouzlit i doma.