Arugula, punnet

125 g
Sold out. Expected today.
Send an e-mail when it's back in stock
Show similar from category »
Country: Italy,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

Rukola je lehce pikantní listová zelenina s jemným ořechovým aroma.

Použití

Konzumuje se zejména čerstvá v salátech, dává se na pizzu nebo do těstovinových jídel. Rukola se neztratí ani v teplé kuchyni. V teplé kuchyni ji můžete jen lehce orestovat na másle a zasypat sýrem nebo přidat do krémových polévek či šťouchaných brambor.

Tip: Připravte si z rukoly lahodné domácí pesto

Budete potřebovat 100 g rukolových listů, 50 g lískových nebo vlašských oříšků, 2 stroužky česneku, olivový olej a parmazán. Vše rozmixujte a máte skvělou přílohu ke špagetám.

Přejeme dobrou chuť.

Skladování

Rukola vydrží v chladničce čerstvá relativně dlouho, pokud ji zabalíte do igelitového sáčku nebo vlhkého papíru.

Composition

Rukola
I. jakost