Gervais

Gervais Original with spring onion

80 g

13 DAYS AVERAGE FRESHNESS

CZK 29.90 CZK 373.75 /kg

Delivery within 60 minutes

900+ customers buy regularly

Country: Poland,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

Čerstvý termizovaný sýr Gervais Original je vyrobený z tvarohu a smetany a svěží jarní cibulky.  Velmi dobře se roztírá díky své krémové konzistenci. 

Gervais Original má mnoho atraktivních příchutí, ať už kořeněné nebo bylinkové či fit varianty.

Použití

Čerstvý termizovaný sýr typu žervé je ideální na chleba či jiné pečivo, na výrobu domácích pomazánek i na vaření. Gervais Original se výborně hodí do krémových omáček, těstovin, rizota.

O výrobci

Skupina Bel je mezinárodní rodinný podnik řízený již pátou generací francouzských zakladatelů a řadí se mezi světové výrobce v kategorii sýrů balených v jednotlivých porcích. Za růstem skupiny Bel stojí mnoho značek např. Veselá kráva, Kiri či Mini Babybel.

Skladování

Skladujte v chladničce při teplotě 4–8 °C.

Výrobce

Bel Sýry Česko a. s.
Pražská 218
675 26 Želetava
Česká republika

Durability

Average durability from the time of delivery: 13 days.

Guaranteed minimum durability from the time of delivery: 6 days.If the minimum durability is lower, please contact us and ask for a refund. Not applicable to items from the Save the Food section.

Composition

Tvaroh66 %
Pitná voda
Mix jarní cibulka4.5 %
Jarní cibulka40 %
Voda
Sušená cibulka
Jedlá sůl
Mletá sušená cibule
Cukr
Přírodní aroma
Černý pepř
Jedlá sůl
Zahušťovadla
E440(i) - Pektin
E410 - Karubin
Laktóza
Regulátor kyselosti
E270 - Kyselina mléčná
Stabilizátor
E407 - Karagenan

Nutritional values per 100 g

Energy value774 kJ/187 kCal
Fats17 g
including saturated fatty acids11.5 g
Carbohydrates2.5 g
including sugars2.5 g
Protein6 g
Salt1 g
Fibre g

Allergens

Milk
Database of additives is provided by the Fair Food independent organization.
Always check the allergens content on the product packaging before consumption.