
U Dolejších
U Dolejších Davelská mortadela sliced
100 g7 DAYS AVERAGE FRESHNESS
Delivery within 60 minutes
AI Summary
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Davelská mortadela je extra měkký salám krájený na tenké plátky.
Mortadelu u Dolejších vyrábějí podle rodinné receptury ze směsi vybrané, jemně umleté vepřové kýty a boku. Na řezu je vidět mozaika z kostek vepřového sádla a zeleného pepře, které chuť salám krásně podtrhnou.
Potravinářský výrobek Středočeského kraje 2016.
Použití
Před konzumací vyndejte z chladničky a nechte natemperovat, chutě se tak lépe propojí. Salám si můžete vychutnat na obložených talířích nebo jen tak s kvalitním vínem.
Příběh Řeznictví a uzenářství U DOLEJŠÍCH
Historie rodinné společnosti Dolejší se začala psát roku 1901, kdy si Jaroslav Dolejší, pradědeček současného majitele společnosti – Františka Dolejšího, splnil svůj sen s řeznickým a uzenářským obchůdkem. Jejich uzeniny se stále těší zachovaným, prvorepublikovým recepturám. Filozofie společnosti je postavena na třech pilířích, a to vítat nové trendy, ctít řeznické řemeslo a vážit si lidské práce.

Jak se to dělá?
Maso a uzeniny od Dolejších jsou výjimečné především díky zpracování samotných produktů. Maso pochází z velké části od českých farmářů. Uzeniny jsou vyráběny podle tradičních receptur, které se používaly již za první republiky. Při zpracování masa pečlivě sledují nejmodernější novinky ve výrobních technologiích, které jdou samozřejmě ruku v ruce s ochranou životního prostředí.
Co vám Rohlík přináší?
"Rohlík nám velmi pomáhá v prodeji produktů v místech, kam už zkrátka nedosáhneme. Bohužel není v našich silách udělat prodejnu v každém městě v ČR nebo v každém obvodu Prahy. Proto jsme rádi, že můžeme mít za partnera firmu, která dokáže uspokojit zákazníky v širším spektru."

Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě 0–5 °C. Po otevření spotřebujte do 48 hodin.
Výrobce
U Dolejších
Na Javorce 303
252 06 Davle
Česká republika
Durability
vepřová kýta 37 %, vepřový bok 29 % , vepřové sádlo 14 %, voda, jedlá sůl, zelený pepř, směs koření, stabilizátory: trifosforečnany, dusitan sodný, cukr, látka zvýrazňující chuť a vůni: glutaman sodný, aroma, antioxidant: erythorban sodný, barvivo: karmín, nejedlý obal
Nutritional values per 100 g
| Energy value | 1224 kJ/296 kCal |
| Fats | 26 g |
| including saturated fatty acids | 8.1 g |
| Carbohydrates | 2.8 g |
| including sugars | 0.9 g |
| Protein | 12.4 g |
| Salt | 2.3 g |
| Fibre | 0 g |