
U Dolejších
At the Lower Davelská meatloaf
ca. 450 g13 DAYS AVERAGE FRESHNESS
ca.
Delivery within 60 minutes
AI Summary
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Sekaná pečeně vyrobená z hovězího a vepřového masa.
Davelskou sekanou připravují U Dolejších podle vlastní rodinné receptury z období První republiky. Základem je vybrané vepřové a hovězí maso, které se jemně pomele. Do umleté směsi se přidá sádlo, mouka a aromatické koření. Následně se nechá péct pár hodin, během kterých se často podlévá výpekem, získá tak krásně zlatavou krustičku na povrchu.
Použití
Sekanou si můžete vychutnat jak za tepla, tak za studena. Ideální v kombinaci s čerstvým pečivem nebo s bramborem.
Příběh Řeznictví a uzenářství U DOLEJŠÍCH
Historie rodinné společnosti Dolejší se začala psát roku 1901, kdy si Jaroslav Dolejší, pradědeček současného majitele společnosti – Františka Dolejšího, splnil svůj sen s řeznickým a uzenářským obchůdkem. Jejich uzeniny se stále těší zachovaným, prvorepublikovým recepturám. Filozofie společnosti je postavena na třech pilířích, a to vítat nové trendy, ctít řeznické řemeslo a vážit si lidské práce.

Jak se to dělá?
Maso a uzeniny od Dolejších jsou výjimečné především díky zpracování samotných produktů. Maso pochází z velké části od českých farmářů. Uzeniny jsou vyráběny podle tradičních receptur, které se používaly již za první republiky. Při zpracování masa pečlivě sledují nejmodernější novinky ve výrobních technologiích, které jdou samozřejmě ruku v ruce s ochranou životního prostředí.
Co vám Rohlík přináší?
"Rohlík nám velmi pomáhá v prodeji produktů v místech, kam už zkrátka nedosáhneme. Bohužel není v našich silách udělat prodejnu v každém městě v ČR nebo v každém obvodu Prahy. Proto jsme rádi, že můžeme mít za partnera firmu, která dokáže uspokojit zákazníky v širším spektru."

Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě 0–5 °C. Po otevření spotřebujte do 48 hodin.
Výrobce
U Dolejších
Na Javorce 303
252 06 Davle
Česká republika
Durability
Composition
| Vepřový bok | 40 % |
| Hovězí přední | 30 % |
| Vepřové sádlo | 8 % |
| Voda | |
| Pšeničná mouka | |
| Jedlá sůl | |
| Směs koření | |
| Stabilizátory | |
| E450 - Difosforečnany | |
| E250 - Dusitan sodný | |
| antioxidant | |
| E300 - Kyselina L-askorbová | |
| Cukr |
Nutritional values per 100 g
| Energy value | 1206 kJ/291 kCal |
| Fats | 24.8 g |
| including saturated fatty acids | 9.2 g |
| Carbohydrates | 4.3 g |
| including sugars | 0.8 g |
| Protein | 12.4 g |
| Salt | 2.3 g |
| Fibre | g |
Allergens
| Cereals (gluten) |