


Rohlík Bistro
Chilli con carne with rice by Petr Bureš
450 g2 DAYS AVERAGE FRESHNESS
Delivery within 60 minutes
AI Summary
Xtra price:
CZK 212.41
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
S šéfkuchařem Petrem Burešem jsme pro vás připravili dušený a kořeněný pokrm v podobě tradičního, mexického chili con carne!
Pikantní mleté hovězí s fazolemi – to je ikonické chilli con carne. K tomuto celosvětově oblíbenému pokrmu dle staré mexické receptury zvolil Petr jako přílohu jasmínovou rýži. Ta lehce pikantní pokrm krásně zjemní, a navíc si ji připravíte raz dva. Tak hurá do Mexika!
O šéfkuchaři
Petr Bureš se v gastronomii pohybuje už 30 let. Za tu dobu se setkal s celou řadou špičkových, zahraničních kuchařů, díky kterým získal přehled a jistotu a naučil se vnímat českou kuchyni zahraničníma očima. U nás na Rohlíku od něj můžete ochutnat jak českou, tak i světovou kuchyni.

Jak to funguje?

Použití
Omáčku s masem ohřejte na mírném ohni / teplotě za občasného míchaní. Rýži dejte na pánev s trochou vody a másla (není součástí balení), přiklopte pokličkou a chvíli ohřejte.
Skladování
Skladujte při teplotě od 0 °C do 4 °C. Po otevření ihned zkonzumujte. Znovu neohřívejte.
Výrobce
Zátiší Catering Group, a.s.
Novotného lávka 5
110 00 Staré Město
Česká republika
Kam s obalem?
.jpg)
Durability
Composition
| Jasmínová rýže | 45 % |
| Hovězí maso mleté | 30 % |
| Fazole červené | 20 % |
| Kukuřice | |
| Paprika červená | |
| Rajčata loupaná | |
| Cibule | |
| Paprika mletá sladká | |
| Slunečnicový olej | |
| Česnek | |
| Chilli | 0.5 % |
| Jedlá sůl | |
| Pepř | |
| Tymián | |
| Kmín římský celý |
Nutritional values per 100 g
| Energy value | 459 kJ/110 kCal |
| Fats | 2 g |
| including saturated fatty acids | 0.8 g |
| Carbohydrates | 16 g |
| including sugars | 10 g |
| Protein | 5 g |
| Salt | 0.88 g |
| Fibre | 0 g |
Allergens
| May contain traces of: |
| Cereals (gluten) |
| Crustaceans |
| Eggs |
| Fish |
| Peanuts |
| Soybeans |
| Milk |
| Tree nuts |
| Celery |
| Mustard |
| Sesame seeds |
| Sulfur dioxide |
| Lupin |
| Molluscs |