
Toro Hlavečník
Toro Hlavečník Ostrava sausage
ca. 460 g10 DAYS AVERAGE FRESHNESS
ca.
Delivery within 60 minutes
AI Summary
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Ostravská klobása je tepelně opracovaný masný výrobek vyrobený z převážně libového, vepřového masa a vyvážené směsi koření.
Země původu masa: Česká republika.
Použití
Klobása doplní vaše masové prkénko, ale dopřát si ji můžete i ohřátou s chlebem a hořčicí.
O výrobci
CHOVSERVIS je česká společnost jejíž historie započala roku 1992. Podnik nabízí nejen své služby dalším chovatelům, ale zabývá se i jatečnou činností a výrobou masných specialit pod značkou TORO® Hlavečník. CHOVSERVIS garantuje svou kvalitu prostřednictvím normy HACCP, která předchází rizikům bezpečnosti potravin při výrobě.

Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě do 5 °C. Chraňte před přímým slunečním zářením. Po otevření spotřebujte do 24 hodin.
Výrobce
CHOVSERVIS a.s.
Zemědělská 897,
500 03 Hradec Králové
Česká republika
Durability
Composition
| Vepřové maso | 91 % |
| Pitná voda | |
| Jedlá sůl | |
| Konzervant | |
| E250 - Dusitan sodný | |
| Jodičnan draselný | |
| Tepelně upravená vepřová krev | |
| Bramborový škrob | |
| Směs koření | |
| Stabilizátor | |
| E451 - Trifosforečnany | |
| Antioxidant | |
| E316 - Erythorban sodný | |
| Glukóza | |
| Vepřové střevo |
Nutritional values per 100 g
| Energy value | 629 kJ/151 kCal |
| Fats | 9.2 g |
| including saturated fatty acids | 2.5 g |
| Carbohydrates | 0 g |
| including sugars | 0 g |
| Protein | 17 g |
| Salt | 2 g |
| Fibre | 0 g |