
Toro Hlavečník
Toro Hlavečník Beef tongue
ca. 1.6 kg4 DAYS AVERAGE FRESHNESS
ca.
Carefully selected and available exclusively to members
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Chlazený hovězí jazyk z mladého býka.
Země původu: Česká republika.
Použití
Hovězí jazyk je určený k tepelné úpravě.
- Hovězí jazyk vařený: Jazyk vaříme se zeleninou nejméně 3 hodiny. Uvařený za tepla rychle oloupáme a pak teprve nakrájíme na plátky. Podáváme jej s knedlíkem a křenovou nebo šípkovou omáčkou.
- Hovězí jazyk grilovaný: Jazyk uvaříme, dáme na chvíli do studené vody, oloupeme, nakrájíme na plátky a pokapeme citrónovou šťávou. Máslo společně se sardelovou pastou utřeme a touto směsí plátky jazyk potřeme. Lehce osolíme, položíme na gril a z každé strany asi 3 minuty grilujeme.
O výrobci
CHOVSERVIS je česká společnost jejíž historie započala roku 1992. Podnik nabízí nejen své služby dalším chovatelům, ale zabývá se i jatečnou činností a výrobou masných specialit pod značkou TORO® Hlavečník. CHOVSERVIS garantuje svou kvalitu prostřednictvím normy HACCP, která předchází rizikům bezpečnosti potravin při výrobě.

Skladování
Skladujte při teplotě 0–4 °C.
Výrobce
CHOVSERVIS a.s.
Zemědělská 897,
500 03 Hradec Králové
Česká republika
Durability
Composition
| Hovězí jazyk |