
San Vincenzo
San Vincenzo Nduja di Spilinga
90 gDelivery within 60 minutes
AI Summary
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Tradiční, výrazně pikantní specialita z Kalábrie, která pochází z vesnice Spilinga. Nduja je měkká fermentovaná uzenina vyrobená z vepřového masa a vysokého podílu chilli papričky, která jí propůjčuje sytou barvu a charakteristickou pálivost.

Použití
Určeno k přímé konzumaci. Můžete si je vychutnat v kombinaci s čerstvým křupavým pečivem.
O výrobci
San Vincenzo je italská společnost, která byla založena roku 1977. Specializuje se na výrobu tradičních kalabrijských uzenin, mezi které patří slavná pikantní 'nduja, klobásy, spianata a další delikatesy. Nezaměnitelnou chuť výrobkům dodává originální kalabrijská chilli paprička, místní koření a pečlivý výběr surovin – většina uzenin je vyráběna z kontrolovaného a certifikovaného kalabrijského vepřového masa.
Skladování
Skladujte při teplotě 0–6 °C. Po otevření spotřebujte do 2 dnů.
Výrobce
San Vincenzo
C. Da Acquaacoperta 24,
Loc. Spezzano Piccolo,
87059 Casali del Manco (CS)
Itálie
Durability
46% vepřové sádlo, 31% vepřové maso, 12% sladké chilli, 7% pálivé chilli, jedlá sůl, extrakt z koření, kouř z bukového dřeva
Nutritional values per 100g
| Energy value | 2193 kJ/531 kCal |
| Fats | 51.7 g |
| including saturated fatty acids | 22.4 g |
| Carbohydrates | 7.3 g |
| including sugars | 0.7 g |
| Protein | 9.2 g |
| Salt | 2.98 g |
| Fibre | 0 g |