Skip navigation

Get exclusive benefits after your first order:

Sedita

Sedita Pafino long biscuits

100 g
Temporarily unavailable.
Send an e-mail when it's back in stock
Show similar from category »
Country: Slovak Republic,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

Dlouhé piškoty.

Jsou vděčným pomocníkem při výrobě moučníků, ale chutnají i samotné např. ke kávě či čaji. Zároveň mohou být rychlou chutnou pochoutkou pro Vaše malé ratolesti na cestách.

Použití

Je hojně využíván v cukrářství, ale má i různé jiné využití. Vyzkoušejte např. tento tradiční recept na Tiramisu pro cca 8 osob.

Příprava: Piškoty zlehka namočíme z obou stran ve vychladlé kávě, jemně pokapeme amarettem a střídavě ukládáme vrstvu namočených piškotů a vrstvu krému, který si připravíme z vyšlehaného mascarpone s cukrem a ušlehané šlehačky. Krém natíráme i po stranách a vrchní vrstvu posypeme kakaem. Necháme v chladu do druhého dne.

O výrobci

Sedita je silnou slovenskou značkou, která vyrábí tradiční výrobky, které se těší přízni spotřebitelů všech věkových skupin a životního stylu. Je zárukou stabilně vysoké kvality výrobků, která je vyústěním 60 leté tradice pečivárenské výroby.

V závodech společnosti se vyrábí oblíbené výrobky, při kterých se uplatňuje tradiční receptúra s použitím nejmodernějších zařízení a zohlednění všech požadavků na kvalitu.

Skladování

Skladujte v suchu, chraňte před teplem.

Výrobce

I.D.C. Holding a.s.
Drieňová 3
821 01 Bratislava
Slovensko

Composition

Pšeničná mouka32 %
Cukr
Vejce26 %
Kukuřičný škrob
Glukózo-fruktózový sirup
Kypřicí látky
E500 - Uhličitany sodné
E503 - Uhličitan amonný
E339 - Fosforečnany sodné
Stabilizátor
E415 - Xanthan
Aroma

Nutritional values per 100 g

Energy value1629 kJ/389 kCal
Fats5 g
including saturated fatty acids1 g
Carbohydrates75 g
including sugars37 g
Protein9 g
Salt0.2 g
Fibre2 g

Allergens

Cereals (gluten)
Eggs
Always check the allergens content on the product packaging before consumption.