
Panzani
Panzani Carbonara sauce
370 gDelivery within 60 minutes
AI Summary
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Sterilovaná omáčka se smetanou a slaninou.
Nechte se inspirovat receptem z Říma s touto omáčkou Carbonara, dříve také známou pod názvem "špagety po uhlířsku". Kombinace smetany s kousky slaniny, vaječným žloutkem a muškátovým oříškem je ideální pro všechny, kteří mají rádi al dente a Carbonara.

Použití
Omáčku nalijte do hrnce a ohřívejte na mírném ohni za občasného míchání. Servírujte s těstovinami, nastrouhaným parmazánem a listy bazalky.
O výrobci
Giovanni Panzani, francouzský průmyslník narozený v Itálii, založil roku 1911 firmu na výrobu suchých špaget. V následujících letech vyvinuli se synem další tvary těstovin, které v sobě lépe zachytí omáčku. Dnes v sortimentu společnosti naleznete nejen těstoviny ale i tradiční italské omáčky.

Skladování
Uchovávejte v chladničce při teplotě 4 °C. Po otevření spotřebujte do 3 dnů.
Výrobce
PANZANI
4 rue Boileau
690 06 Lyon
Francie
Composition
| Voda | |
| Smetana | 19 % |
| Mléko | |
| Uzená slanina na kostičky | 16 % |
| Vepřový bůček | |
| Přírodní aromata | |
| Přirozeně obsahuje polyfenoly | |
| Antioxidant | |
| E300 - Kyselina L-askorbová | |
| Modifikovaný kukuřičný škrob | |
| Cibule | 2 % |
| Škrob | |
| Aroma | |
| Lepek | |
| Emulgátor | |
| E472 - Estery mono- a diglyceridů mastných kyselin a, b, c, d, e, f | |
| Sůl | |
| Vaječný žloutek | 0.2 % |
| Zahušťující látka | |
| E415 - Xanthan | |
| Muškátový oříšek | |
| Regulátor kyselosti | |
| E500 - Uhličitany sodné | |
| Barvivo | |
| E160a(ii) - Beta-karoten | |
| Show all |
Nutritional values per 100 g
| Energy value | 489 kJ/118 kCal |
| Fats | 9.4 g |
| including saturated fatty acids | 4.9 g |
| Carbohydrates | 4.9 g |
| including sugars | 1 g |
| Protein | 3.4 g |
| Salt | 1.7 g |
| Fibre | 0 g |
Allergens
| Cereals (gluten) |
| Eggs |
| Milk |