• Milí zákazníci, dnes se běží "International Marathon 2024" a proto může dojít ke zpoždění vašich objednávek.
    Děláme vše proto, abyste obdrželi objednávku včas a omlouváme se za případné komplikace.
    Show more
Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering, exclusive products for members only and many other benefits.Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering
Purchase 4x a month without a minimum order amount
15 % discount on WITHOUT COMPROMISE products
Exclusive products for members only

Buy all ingredients right below the recipe

SUROVINY

  • 250 g žampionů
  • 100 g rýžové smetany
  • 10 g medvědího česneku
  • 18 g másla
  • 50 ml bílého vína
  • Sůl
  • Pepř
  • 40 g sýru Gran Moravia
  • 4 plátky kváskového chleba
  • 4 ředkvičky

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

POSTUP

  • 1Žampiony důkladně omyjte, odkrojte konec nožiček a nakrájejte je na plátky.
  • 2Medvědí česnek omyjte a nakrájejte nadrobno.
  • 3Máslo rozpusťte v pánvi a orestujte na něm plátky žampionů.
  • 4Nyní přilijte do pánve víno a nechte odpařit.
  • 5Poté přilijte rýžovou smetanu, vmíchejte medvědí česnek, osolte a opepřete.
  • 6Nakonec ke směsi přidejte najemno nastrouhaný sýr.
  • 7Plátky chleba opečte buď nasucho na pánvi nebo na malém množství tuku.
  • 8Na opečeném chlebu servírujte žampionovou směs. Ozdobte nasekaným medvědím česnekem a plátky ředkviček.
Kateřina Jašková
Máma dvou holčiček, food blogerka a fotografka. Katka z blogu milluji.cz se ve svých receptech zaměřuje na vyvážené recepty a na zdravý životní styl. Je zastáncem kvality a jednoduchých receptů, které v kuchyni zvládne každý vytížený rodič.

SUROVINY