Skip navigation
  • Our dear customers, we apologize, but demand for our services has skyrocketed before Christmas, and we therefore have no delivery slots available for today.
    Show more

approx. 2 l
Do hodinky

Buy all ingredients right below the recipe

INGREDIENTS

  • 750 ml suchého červeného vína
  • 300 ml pomerančové šťávy
  • 200 ml tmavého rumu
  • 150 g třtinového cukru
  • 1 jablko
  • 1 pomeranč
  • 1 citron
  • led
  • 300 ml perlivé vody

INSTRUCTIONS

  • 1
    Ovoce omyjeme, osušíme a necháme vychladit v lednici.
  • 2
    Citron a pomeranč nakrájíme na plátky a dáme je do skleněného džbánu. Jablko rozpůlíme, vykrojíme jádřinec, dužninu nakrájíme na tenké plátky a přidáme je do džbánu. Přidáme cukr a přilijeme rum. Necháme 2 hodiny v lednici odležet.
  • 3
    Dřevěnou vařečkou promačkáme ovoce ve džbánu, přilijeme víno, pomerančový džus a perlivou vodu, promícháme a přidáme led.
Roman Vaněk
With Rohlik, we have put together a selection of the most popular recipes from my cookbooks and linked them with the right ingredients. Let us know how your dish turned out #rohlikchef

INGREDIENTS