Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
Čerstvě sklizeno

Sotva vykoukla z hlíny a už ji můžete mít na talíři! Na Rohlíku se totiž i letos dočkáte čerstvě sklizené sezónní zeleniny z českých polí. A když říkáme čerstvě sklizenou, tak to myslíme opravdu vážně! Už za 6 hodin od sklizně ji totiž můžete mít doma na stole. Během sezóny, která v Česku trvá zhruba od dubna do konce října, tak u nás postupně najdete lokální chřest, cibulku, ředkvičky, saláty, jahody... zkrátka vše, co se zrovna urodí v naší rodné hroudě.

 
 

Co pro nás znamená, když se řekne „čerstvě sklizeno“? Žádné vytáčky, ale poctivost. Zeleninu a ovoce s tímto označením vám totiž od českých farmářů doručíme už za 6 hodin od sklizně! Najdete ho proto jen u takových produktů, které byly sklizeny 6–48 hodin zpět.

 
 
Každý týden vám nabídneme čerstvě sklizenou zeleninu i ovoce od českých pěstitelů za cenu konvence. Proč? Protože vám chceme umožnit vyzkoušení poctivé práce menších dodavatelů. A společně tak podpoříme jejich řemeslo.
 

Jak na čerstvou zeleninu a ovoce? Na Rohlík Chef najdete na jedné stránce výtečné recepty s předvybranými ingrediencemi pro nejlepší výsledek.

 

Proč dovážet zeleninu a ovoce stovky kilometrů, když nám v Česku roste v sezóně úžasná lokální úroda? Podporujte s námi lokální pěstitele, kteří pěstují ovoce a zeleninu s láskou a dodávají nám jí do Rohlíku jen pár hodin po sklizni.

 
 

Inocenc Šik

Pan Šik je často označován za jednoho z nejlepších zelinářů na Moravě. Proč? Protože si nebojí ušpinit ruce. Hlínou. Spolu se synem hospodaří na zhruba 15hektarovém poli na kraji Brna a jeho saláty, bylinky a čerstvá zelenina jsou vyhlášené po celé republice. A díky ochranné známce IPZ nejsou napuštěny spoustou chemie.

 

Zelináři z Nedomic

Jaroslav Jeřábek má zeleninu v krvi! Ještě aby ne, když je pokračovatelem dlouholeté rodinné tradice. Sám převzal farmu po rodičích a v úrodné Polabské nížině pěstuje saláty, kedlubny a další parádní zeleninu. Je hrdým držitelem regionální značky Polabí a certifikace IPZ.

 

Jahodárna Vraňany

Pěstírna navazující na rodinnou tradici funguje už od roku 1998. Na 300 hektarech pěstují řadu celou řadu jahodových odrůd, včetně sazenic, a využívají ty nejnovější technologie. Kromě toho se Vraňanech věnují i pěstování dalšího ovoce nebo výrobě džemů.

 

Sluneční farma

Vykáň Stanislav Hecht pěstuje zeleninu ve staré farmě kousek od Prahy. Kromě klasik, jako jsou rajčata, papriky a bylinky, má i vlastní skleník, v němž se každoroční rodí výborné citrusy a tropické plody.

 
 

Jaktože je zelenina na Rohlíku tak čerstvá?

 

Jak putuje zelenina v běžném supermarketu?