

cukrárna Myšák
Cukrárna Myšák Listové těsto
380 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 3 DNY
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Poctivé listové těsto připravené ručně podle receptury šéfcukráře Lukáše Pohla. Nenajdete v něm žádná éčka, jen kvalitní mouku a máslo od českých farmářů. Ideální základ na sladké i slané pečivo – stačí ho naplnit tím, co máte nejraději.
Zákusky, jaké pamatujete z dětství
V Myšákovi se drží české klasiky, do které dávají svůj nápad. A také surovin, o kterých ví a chtějí říkat všechno. Máslo, smetana, vejce, ovoce a další ingredience mají kvalitu, kterou nelze ničím nahradit. Vrací se tak do časů, kdy mezi cukráři vládla poctivost, úcta k řemeslu, ale i k řemeslníkům a k zákazníkovi.

Do cukrárny Františka Myšáka ve Vodičkově ulice chodily po desetiletí pražské rodiny i vážené osobnosti...
Jeho sladkosti mlsal Oldřich Nový nebo Ema Destinnová, dort od Myšáka měl na své narozeninové oslavě i prezident Masaryk. Vyhlášené zde byly rovněž zmrzlinové a šlehačkové poháry.
V čem je Myšák výjimečný?
Všechny produkty jsou vyráběny ručně a při výrobě jsou zachovány principy tradiční české cukrařiny, která se vyrovná té světové. Pod vedením cukráře Lukáše Pohla připravují klasické české zákusky, dorty i poháry doplněné výběrovou kávou.
Použití
Těsto rozválejte na tenko a naplňte dle vašich preferencí. Závin z listového těsta pečeme přibližně 20–30 minut na teplotu přibližně 180 °C.
O výrobci
Cukrárna Myšák je tradiční česká provoněná cukrárna, která chce zachovat českou cukrařinu. Pod vedením Lukáše Pohla zde vznikají české zákusky a sladké pečivo, které je v prémiové kvalitě a neskutečné chuti.

V cukrářské dílně se pracuje pouze se surovinami od prověřených dodavatelů. Pracují pouze se sezónním ovocem od místních farmářů. Cukráři dodávají podle původní receptury výrobkům pestrost a respektují jejich originální receptury i cukrářské principy. V Myšákovi můžete ochutnat například větrník či laskonku, nebo vynikající croissanty.
Skladování
Skladujte při teplotě 4–8 °C.
Výrobce
Cukrárna Myšák
Praha 110 00, Vodičkova 31
Česká republika
mysak@ambi.cz
Trvanlivost
Složení
| Vejce |
| Mouka |
| Máslo |
| Vejce |
| Šlehačka |
| Ocet |
| Sůl |
Nutriční hodnoty na 100 g
| Energetická hodnota | 2025 kJ/484 kCal |
| Tuky | 34 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 20 g |
| Sacharidy | 37 g |
| z toho cukry | 0.8 g |
| Bílkoviny | 7.8 g |
| Sůl | 0.03 g |
| Vláknina | 0 g |
Alergeny
| Obiloviny obsahující lepek |
| Vejce |
| Mléko |