Přeskočit navigaci
  • Naši milí zákazníci, dnes 21.6.2025 se koná L'ETAPE CZECH REPUBLIC BY TOUR DE FRANCE 2025.
    Kvůli dopravním omezením v Praze a okolí může dojít ke zpoždění Vašich objednávek, mrzí nás to. Víme, jak důležitý je včasný nákup, a uděláme vše pro to, aby k vám dorazil co nejdříve.
    Zobrazit více

Doprava vždy zdarma

10% sleva na naše značky a BIO produkty

4× měsíčně malé nákupy od 1 Kč

Doprava

Košík

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • ½ špagetové dýně
  • čerstvé bylinky (tymián, oregano, rozmarýn, estragon, libeček)
  • 1 lžička másla
  • 150 g čerstvých nebo předvařených krevet
  • 2 stroužky česneku
  • 10 ks cherry rajčat
  • 1 lžíce olivového oleje
  • sůl
  • čerstvě mletý černý pepř
  • bazalka
  • citron

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1
    Ze špagetové dýně vydlabeme jádra a naplníme ji čerstvými bylinkami a máslem. Přikryjeme alobalem a pečeme 45 minut v troubě vyhřáté na 160°C s horkovzduchem. Upečenou dužinu vydlabeme vidličkou, aby vznikly špagety.
  • 2
    Omytá cherry rajčata rozkrojíme na půlky, česnek utřeme. Na rozehřátou hlubší pánev nalijeme olivový olej, přidáme česnek a krevety (očištěné, zbavené střívek), chvilku restujeme a přidáme rajčata, sůl a pepř. Restujeme další cca 2 minuty, na závěr přidáme špagetovou dýni, dochutíme.
  • 3
    Na talíři dozdobíme listy bazalky a měsíčkem citronu.
Laskominy od Maryny
Úspěšná brněnská foodbloggerka a majitelka skvělého pekařství spojila své síly s Rohlíkem a společně vám přinášíme várku skvělých laskomin.

SUROVINY