• Vážení zákazníci, momentálně se bohužel potýkáme s nedostatkem skladových kapacit a nemáme tak otevřen dostatek časových oken na to, abyste si mohli objednat nákup na čas, který vám vyhovuje. Omlouváme se, že se na nás nemůžete plně spolehnout a usilovně pracujeme na nápravě.
2 PORCE

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 150 g čerstvých nebo předvařených krevet
  • ½ špagetové dýně
  • 10 ks cherry rajčat
  • 2 stroužky česneku
  • 1 lžíce olivového oleje
  • 1 lžička másla
  • čerstvé bylinky (tymián, oregano, rozmarýn, estragon, libeček)
  • bazalka
  • citron
  • čerstvě mletý černý pepř
  • sůl
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Ze špagetové dýně vydlabeme jádra a naplníme ji čerstvými bylinkami a máslem. Přikryjeme alobalem a pečeme 45 minut v troubě vyhřáté na 160°C s horkovzduchem. Upečenou dužinu vydlabeme vidličkou, aby vznikly špagety.
  • 2Omytá cherry rajčata rozkrojíme na půlky, česnek utřeme. Na rozehřátou hlubší pánev nalijeme olivový olej, přidáme česnek a krevety (očištěné, zbavené střívek), chvilku restujeme a přidáme rajčata, sůl a pepř. Restujeme další cca 2 minuty, na závěr přidáme špagetovou dýni, dochutíme.
  • 3Na talíři dozdobíme listy bazalky a měsíčkem citronu.
Laskominy od Maryny

Úspěšná brněnská foodbloggerka a majitelka skvělého pekařství spojila své síly s Rohlíkem a společně vám přinášíme várku skvělých laskomin.

Přidejte si recepty z celého internetu

Nakrmte Rohlík jakýmkoliv receptem, z internetu nebo z vlastní hlavy. My ho omrkneme a uděláme vám z něj nákupní seznam. Za pár sekund máte hotovo.

Přidat recept

SUROVINY

150 g čerstvých nebo předvařených krevet

Krevety nespecifikovaná velikost bohužel momentálně není v naší nabídce. Brzy ale bude, už na tom pracujeme.

½ špagetové dýně

Špagetová dýně bohužel momentálně není v naší nabídce. Brzy ale bude, už na tom pracujeme.

10 ks cherry rajčat

 

2 stroužky česneku

 

1 lžíce olivového oleje

 

1 lžička másla

 

čerstvé bylinky (tymián, oregano, rozmarýn, estragon, libeček)

 

bazalka

 

citron

 

čerstvě mletý černý pepř

 

sůl