
Hollandia
Hollandia Cream yogurt white 0.01% lactose
180 g10 DAYS AVERAGE FRESHNESS
Delivery within 60 minutes
AI Summary
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Krémový jogurt vhodný i pro všechny, kteří trpí intolerancí laktózy.
Je vyroben z kvalitního mléka z prověřených farem společně s přídavkem zdraví prospěšných bakterií Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus. Obsah laktózy byl snížen pomocí speciálně vyvinutého enzymu, který svou činností při fermentaci rozkládá laktózu na lehce stravitelnou glukózu a galaktózu. Snížení obsahu laktózy nemá vliv na chuť vašeho oblíbeného jogurtu.
Obsah laktózy <0,01 g/100 g.
Použití
Určeno k přímé spotřebě. Jogurt si můžete dopřát ke snídani nebo svačině, ke zpestření chuti si do něj můžete přidat čerstvé ovoce či müsli.
Tip! Pokud si nechcete vychutnat pouze přírodní chuť samotného jogurt, zkuste si připravit rychlou jogurtovou zálivku.
Přidejte v chuťově vyváženém poměru olivový olej, čerstvě drcený pepř, pár kapek citronové šťávy, drcený česnek, sůl. Vzniklou zálivku můžete použít na odlehčení masitých pokrmů, skvěle funguje jako dip k pečeným bramborám, ve spojení se strouhanou okurkou dá vzniknout plnohodnotnému chutnému salátu.
O výrobci
Hollandia je česká společnost, která byla založena roku 1991 v Krásném Údolí na Tepelské náhorní plošině. Jméno Hollandia nese, jak název napovídá, z Holandska, neboť odtamtud pochází nápad na výrobu jogurtů a zároveň si odtamtud přivezla výrobní linku.

Produkty jsou vyráběny z mléka výběrové kvality a neobsahují žádné stabilizátory. V portfoliu tak naleznete dezerty, selské a krémové jogurty, jogurty bez obsahu laktózy, BiFi drinky, smoothie anebo zmrzliny.
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě 4–8 °C. Po otevření urychleně spotřebujte.
Výrobce
Hollandia Karlovy Vary, s.r.o.
Krásné Údolí 151
364 01 Toužim
Česká republika
Durability
Composition
| Mléko |
| Mléčná bílkovina |
| Enzym laktáza |
| Jogurtová kultura |
| Kultura Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus |
Nutritional values per 100 g
| Energy value | 283 kJ/68 kCal |
| Fats | 3.8 g |
| including saturated fatty acids | 1.8 g |
| Carbohydrates | 4.6 g |
| including sugars | 4.6 g |
| Protein | 3.8 g |
| Salt | 0.1 g |
| Fibre | g |
Allergens
| Milk |