
Pekárna Kabát
Pekárna Kabát Kabat cricket sliced, packaged
0.75 kgFRESHNESS GUARANTEE
Delivery within 60 minutes
AI Summary
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Kabátův cvrček patří k nejprodávanějším výrobkům Pekárny Kabát. Je vyráběn tradiční ruční metodou z žitného kvasu. Díky zabalení vydrží chléb čerstvý delší dobu.
Použití
Určeno k přímé konzumaci.
Chléb je výborný obložený šunkou, sýrem, s pomazánkou, k snídani nebo večeři.
O výrobci
Ruční výroba pečiva. Prvotřídní suroviny převážně českého původu bez chemických přísad a potravinářských náhražek. Pečivo vyráběné podle tradičních receptur. Poctivé pekařské řemeslo jako za času našich dědů a pradědů. To vše stručně charakterizuje Pekárnu Kabát – zavedenou rodinnou pekařskou firmu založenou v roce 1992.

V současné době vede společnost již druhá generace rodiny Kabátů. Více než dvacet let Pekárna Kabát dodává mezi své zákazníky nezaměnitelné produkty ruční výroby. Klade velký důraz na kvalitu nabízených produktů, kterou kontroluje formou zpětné vazby od svých zákazníků. V Pekárně Kabát pekaři ručně vyrábějí každý jednotlivý kousek pečiva. Chtějí si tak udržet poctivé pekařské řemeslo.
Skladování
Skladujte při teplotě do 25 °C.
Výrobce
Pekárna Kabát, s.r.o.
Nad zavážkou 1184/5
143 00 Praha 4
Česká republika
Durability
Please consume on the day of purchase.
Guaranteed minimum durability from the time of delivery: 1 day.If the minimum durability is lower, please contact us and ask for a refund. Not applicable to items from the Save the Food section.PŠENIČNÁ mouka chlebová, ŽITNÁ mouka, kmín celý, kmín drcený, jedlá sůl, pitná voda, zlepšující přípravek [PŠENIČNÁ mouka, látka zlepšující mouku: kyselina askorbová; enzymy (amyláza, lipáza, proteáza, xylanáza), PŠENICE], enzymatický přípravek [PŠENIČNÁ mouka, estery monoglyceridů s kyselinou mono- a diacetyl vinnou; protispékavá látka: uhličitan vápenatý; kyselina askorbová, enzymy (obsahují PŠENICI)], zlepšující přípravek II. (PŠENIČNÝ lepek, ŽITNÁ mouka, sušená šťáva z aceroly, enzym: PŠENIČNÝ lepek).
Nutritional values per 100 g
| Energy value | 1040 kJ/248.5 kCal |
| Fats | 0.9 g |
| including saturated fatty acids | 0.2 g |
| Carbohydrates | 50.5 g |
| including sugars | 1.7 g |
| Protein | 8.4 g |
| Salt | 1.39 g |
| Fibre | 4.18 g |
Allergens
| Cereals (gluten) |