Doktor Pekař
Doktor Pekař dumplings
200 g4 DAYS AVERAGE FRESHNESS
Delivery within 60 minutes
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Karlovarský knedlík z kvalitní bezlepkové mouky vařený v páře.
Bezlepkový knedlík se vyrábí z kynutého těsta, do kterého je přidaný sníh z bílků. Ten zajistí, že je knedlík krásně vláčný. Do těsta je také vmíchána čerstvá petrželka, která dodá knedlíku svěžejší chuť. Na řezu vyniknou kostky toustového chleba.
Použití
Určeno k přímé konzumaci.
Knedlík nakrájejte na plátky, ohřejte a servírujte k vašemu oblíbenému jídlu. Hodí se ke svíčkové, guláši nebo houbové omáčce.
O výrobci
Filozofie firmy Doktor Pekař je jednoduchá. Všichni, kdo musí nebo chtějí držet bezlepkovou dietu řeší denně problém s pečivem. Většina bezlepkového pečiva se kvalitou a trvanlivostí ani nepřibližuje pečivu běžnému. Mnoho celiaků doma peče svůj vlastní chléb, ale potýká se s kolísající kvalitou, a hlavně s trvanlivostí. U Doktora Pekaře se rozhodli to změnit, a proto vám přináší zcela novou kvalitu na trhu s bezlepkovým pečivem. Vyrábí 100% čerstvé bezlepkové pečivo nejvyšší kvality.
Skladování
Skladujte chladničce při teplotě do 8 °C.
Výrobce
Doktor Pekař s.r.o.
Šimůnkova 1
Praha 8, 180 00
Česká republika
Durability
Composition
Bezlepkový chléb |
Pitná voda |
Kukuřičný škrob |
Rýžový škrob |
Bramborový škrob |
Droždí |
Cukr |
Zahušťovadlo |
E464 - Hydroxypropylmethylcelulóza |
E415 - Xanthan |
Sušený kvas |
Mlýnské výrobky z rýže |
Startovací kultura |
Hrachová bílkovina |
Psyllium |
Emulgátor |
E471 - Mono- a diglyceridy mastných kyselin |
Enzymy |
Mléko |
Bezlepková směs |
Bezlepkový pšeničný škrob |
Rýžová mouka |
Pohanková mouka |
Stabilizátory |
E415 - Xanthan |
E417 - Guma tara |
E464 - Hydroxypropylmethylcelulóza |
Bramborová vláknina |
Bramborové vločky |
Cukr |
Vejce |
Petrželová nať |
Sůl |
Show all |
Nutritional values per 100 g
Energy value | 732 kJ/155 kCal |
Fats | 4.4 g |
including saturated fatty acids | 1.1 g |
Carbohydrates | 29 g |
including sugars | 3.4 g |
Protein | 2 g |
Salt | 0.7 g |
Fibre | 1.6 g |
Allergens
Eggs |
Milk |