Doktor Pekař

Doktor Pekař dumplings

200 g

4 DAYS AVERAGE FRESHNESS

CZK 83.60 CZK 418.00 /kg

Delivery within 60 minutes

30+ customers buy regularly

Country: Czech Republic,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

Karlovarský knedlík z kvalitní bezlepkové mouky vařený v páře.

Bezlepkový knedlík se vyrábí z kynutého těsta, do kterého je přidaný sníh z bílků. Ten zajistí, že je knedlík krásně vláčný. Do těsta je také vmíchána čerstvá petrželka, která dodá knedlíku svěžejší chuť. Na řezu vyniknou kostky toustového chleba.

Použití

Určeno k přímé konzumaci.

Knedlík nakrájejte na plátky, ohřejte a servírujte k vašemu oblíbenému jídlu. Hodí se ke svíčkové, guláši nebo houbové omáčce.

O výrobci

Filozofie firmy Doktor Pekař je jednoduchá. Všichni, kdo musí nebo chtějí držet bezlepkovou dietu řeší denně problém s pečivem. Většina bezlepkového pečiva se kvalitou a trvanlivostí ani nepřibližuje pečivu běžnému. Mnoho celiaků doma peče svůj vlastní chléb, ale potýká se s kolísající kvalitou, a hlavně s trvanlivostí. U Doktora Pekaře se rozhodli to změnit, a proto vám přináší zcela novou kvalitu na trhu s bezlepkovým pečivem. Vyrábí 100% čerstvé bezlepkové pečivo nejvyšší kvality.

Skladování

Skladujte chladničce při teplotě do 8 °C.

Výrobce

Doktor Pekař s.r.o.
Šimůnkova 1
Praha 8, 180 00
Česká republika

Durability

Average durability from the time of delivery: 4 days.

Guaranteed minimum durability from the time of delivery: 2 days.If the minimum durability is lower, please contact us and ask for a refund. Not applicable to items from the Save the Food section.

Composition

Bezlepkový chléb
Pitná voda
Kukuřičný škrob
Rýžový škrob
Bramborový škrob
Droždí
Cukr
Zahušťovadlo
E464 - Hydroxypropylmethylcelulóza
E415 - Xanthan
Sušený kvas
Mlýnské výrobky z rýže
Startovací kultura
Hrachová bílkovina
Psyllium
Emulgátor
E471 - Mono- a diglyceridy mastných kyselin
Enzymy
Mléko
Bezlepková směs
Bezlepkový pšeničný škrob
Rýžová mouka
Pohanková mouka
Stabilizátory
E415 - Xanthan
E417 - Guma tara
E464 - Hydroxypropylmethylcelulóza
Bramborová vláknina
Bramborové vločky
Cukr
Vejce
Petrželová nať
Sůl
Show all

Nutritional values per 100 g

Energy value732 kJ/155 kCal
Fats4.4 g
including saturated fatty acids1.1 g
Carbohydrates29 g
including sugars3.4 g
Protein2 g
Salt0.7 g
Fibre1.6 g

Allergens

Eggs
Milk
Database of additives is provided by the Fair Food independent organization.
Always check the allergens content on the product packaging before consumption.