
U Dolejších
U Dolejších Liver dumplings
ca. 370 g11 DAYS AVERAGE FRESHNESS
ca.
Delivery within 60 minutes
AI Summary
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Chlazené, předem uvařené a zpracované játrové knedlíčky do polévek.
Játrové knedlíčky U Dolejších jsou připravované podle tradiční rodinné receptury. Používají k tomu vybrané hovězí a vepřová játra, strouhanku, vaječnou melanž a aromatické koření, které zjemní výraznou chuť hovězích jater. Vaječná melanž drží knedlíček po uvaření hezky pohromadě. Všechny suroviny se důkladně rozmixují, aby vytvořily hladkou hmotu, která se naplní do nejedlého obalu. S tímto játrovým „řetízkem“ máte uvařenou polévku s játrovými knedlíčky raz, dva!
Použití
Knedlíčky vyloupejte z obalu a vložte do hotové polévky.
Příběh Řeznictví a uzenářství U DOLEJŠÍCH
Historie rodinné společnosti Dolejší se začala psát roku 1901, kdy si Jaroslav Dolejší, pradědeček současného majitele společnosti – Františka Dolejšího, splnil svůj sen s řeznickým a uzenářským obchůdkem. Jejich uzeniny se stále těší zachovaným, prvorepublikovým recepturám. Filozofie společnosti je postavena na třech pilířích, a to vítat nové trendy, ctít řeznické řemeslo a vážit si lidské práce.
Jak se to dělá?
Maso a uzeniny od Dolejších jsou výjimečné především díky zpracování samotných produktů. Maso pochází z velké části od českých farmářů. Uzeniny jsou vyráběny podle tradičních receptur, které se používaly již za první republiky. Při zpracování masa pečlivě sledují nejmodernější novinky ve výrobních technologiích, které jdou samozřejmě ruku v ruce s ochranou životního prostředí.
Co vám Rohlík přináší?
"Rohlík nám velmi pomáhá v prodeji produktů v místech, kam už zkrátka nedosáhneme. Bohužel není v našich silách udělat prodejnu v každém městě v ČR nebo v každém obvodu Prahy. Proto jsme rádi, že můžeme mít za partnera firmu, která dokáže uspokojit zákazníky v širším spektru."

Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě 0–5 °C. Po otevření spotřebujte do 48 hodin.
Výrobce
U Dolejších
Na Javorce 303
252 06 Davle
Česká republika
Durability
Composition
| Hovězí játra | 25 % |
| Strouhanka | 21 % |
| Lepek | |
| Vepřové sádlo | 14 % |
| Vepřová játra | 12 % |
| Vaječná melanž | 6 % |
| Vejce | |
| Voda | |
| Směs koření | |
| Kuchyňská sůl | |
| Cukr | |
| Nejedlý obal |
Nutritional values per 100 g
| Energy value | 871 kJ/208 kCal |
| Fats | 8.5 g |
| including saturated fatty acids | 2.5 g |
| Carbohydrates | 17.9 g |
| including sugars | 9.8 g |
| Protein | 14.6 g |
| Salt | 1.2 g |
| Fibre | 0 g |
Allergens
| Cereals (gluten) |
| Eggs |