Doktor Pekař
Doktor Pekař Dumpling
220 g3 DAYS AVERAGE FRESHNESS
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Tradiční kynutý knedlík z kvalitní bezlepkové mouky, vařený v páře. Bezlepkový knedlík se vyrábí z kynutého těsta. Knedlík je krásně vláčný a na řezu vyniknou kostky toustového chleba.
Použití
Určeno k přímé konzumaci.
Knedlík nakrájejte na plátky, ohřejte a servírujte k vašemu oblíbenému jídlu. Hodí se např., k svíčkové, guláši nebo koprové omáčce.
O výrobci
Filozofie firmy Doktor Pekař je jednoduchá. Všichni, kdo musí nebo chtějí držet bezlepkovou dietu řeší denně problém s pečivem. Většina bezlepkového pečiva se kvalitou a trvanlivostí ani nepřibližuje pečivu běžnému. Mnoho celiaků doma peče svůj vlastní chléb, ale potýká se s kolísající kvalitou, a hlavně s trvanlivostí. U Doktora Pekaře se rozhodli to změnit, a proto vám přináší zcela novou kvalitu na trhu s bezlepkovým pečivem. Vyrábí 100% čerstvé bezlepkové pečivo nejvyšší kvality.
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě 2–8 °C.
Výrobce
Doktor Pekař s.r.o.
Šimůnkova 1
Praha 8, 180 00
Česká republika
Durability
Composition
Pitná voda |
Škrob |
Kukuřičný |
Bramborový |
Rýžový |
Tapiokový |
Rýžová mouka |
Celozrnná rýžová mouka |
Fazolová mouka |
Stabilizátory |
E464 - Hydroxypropylmethylcelulóza |
E415 - Xanthan |
Pohanková mouka |
Dextróza |
Kukuřičná mouka |
Droždí |
Cukr |
Sůl |
Kypřicí látky |
E500(ii) - Hydrogenuhličitan sodný |
E341 - Fosforečnany vápenaté |
Vláknina |
Z indického jitrocele |
Show all |
Nutritional values per 100 g
Energy value | 933 kJ/222 kCal |
Fats | 2.3 g |
including saturated fatty acids | 0.27 g |
Carbohydrates | 47 g |
including sugars | 0.8 g |
Protein | 2 g |
Salt | 1.5 g |
Fibre | 0.9 g |
Allergens
Soybeans |