Miil

Miil Creamy yogurt plain 3,7 % fat

150 g

8 DAYS AVERAGE FRESHNESS

Best Buy
CZK 7.50 CZK 50.00 /kg

Delivery within 60 minutes

9000+ customers buy regularly

Country: Czech Republic,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

Miil krémový jogurt bílý s obsahem tuku 3,7 %. 

Protože uplynulo už více než 7 000 let od momentu, kdy lidé poprvé ochutnali jogurt, byl dostatek času, aby se chutě jogurtu Miil doladily do posledního dílku. A proto je tu pro vás Miil krémový jogurt bílý 3,7 % s kulturou BiFi.

A jestli existuje něco, čím vás Miil jogurt bezpochyby zaujme, je to jeho chuť, našlehaná struktura a také všestranné využití.

Použití

Určeno k přímé konzumaci. Po otevření ihned spotřebujte. 

O Miil

Jíst dobré jídlo nemusí nutně znamenat, že vám to udělá díru do rozpočtu. Zářivým příkladem je naše rohlíkovská značka Miil, která ale není jen tak ledajakou značkou mléčných výrobků. Její kouzlo se skrývá v kombinaci skvělé ceny a chuti, kterou si jednoduše zamilujete. 

A ještě jedna zajímavost – věděli jste, že naše značky Miil, Ubomi, Yutto, Moddia, Dacello, Pappudia, Maso!, Sutcha a Fjoru jsou členy jedné "domácnosti" Rohlik Group? Nevěděli jste? Pak nevíte, co vám chybí! Měli byste to zkusit - doporučuje 100 ze 100 rohlíků.

O výrobci

Hollandia Karlovy Vary je tradiční český výrobce, který vyrábí svoje produkty z vysoce kvalitního mléka z vlastní BIO farmy, nacházející se v zemědělské oblasti, sousedící s chráněnou krajinnou oblastí Slavkovský les. Produkty neobsahují žádné stabilizátory. Naproti tomu se můžou pyšnit lahodnou smetanovou chutí, která potěší vaše smysly.

Skladování

Uchovejte při teplotě 2–8 °C.

Upozornění

Obal produktu komunikuje „fun fact“, jehož zdrojem jsou běžně dostupné webové stránky a za jejich správnost společnost Velká Pecka s.r.o. neručí. Zákazníkovi je doručen produkt v obalu s názvem produktu a „fun fact“, které jsou uvedeny v anglickém jazyce. Díky jednotné jazykové mutaci pro všechny země snižujeme ekologickou zátěž na tvorbu obalů. 

Výrobce

Hollandia Karlovy Vary, s.r.o.
Pražská 673
431 51, Klášterec nad Ohří
Česká republika

Durability

Average durability from the time of delivery: 8 days.

Guaranteed minimum durability from the time of delivery: 4 days.If the minimum durability is lower, please contact us and ask for a refund. Not applicable to items from the Save the Food section.

Composition

Mléko
Mléčná bílkovina
Jogurtová kultura
Kultura Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus

Nutritional values per 100 g

Energy value278 kJ/67 kCal
Fats3.7 g
including saturated fatty acids2.6 g
Carbohydrates4.4 g
including sugars4.4 g
Protein3.9 g
Salt0.1 g
Fibre0 g

Allergens

Milk
Always check the allergens content on the product packaging before consumption.