Sicilian oranges with leaves, loose

ca. 200 g

ca.

 CZK 19.02 CZK 97.20 /kg

Delivery within 60 minutes

500+ customers buy regularly

Category:
Country: Italy,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

Vynikající šťavnaté pomeranče s lístky ze slunné Sicílie

(Upozorňujeme, že některé plody mohou být bez lístku a s lehce nazelenalou barvou kůry. Tato skutečnost nemá vliv na jejich specifickou chuť. Méně intenzivní barva - někdy až lehce zelená,  je způsobena vysokými teplotami na Sicílii i v noci a z tohoto důvodu se pomearanče hůře zbarvují do oranžova. Děkujeme za pochopení) 

Sicilské citrusy jsou pro svou osvěžující sladkou chuť považovány za jedny z nejlepších v Evropě

Použití

Pomeranče jsou ideální jako ovoce, které se jí samostatně. Lisuje se z nich čerstvá šťáva nebo se přidávají do ovocných salátů. Jsou ideální i pro přípravu pomerančových džemů.

O výrobci

Italská značka Fatti col Cuore nabízí čerstvé ovoce a zeleninu té nejlepší chuti a aroma. Tyto své „speciality“ pěstují podle nejdůležitějších evropských certifikačních standardů. 

Společnost věří v udržitelnou stravu, která zahrnuje konzumaci nutričně zdravých potravin vyrobených s nižší spotřebou půdy a vodních zdrojů, za snížení emisí uhlíku a dusíku. Zavázala se také ke znovuvyužívání odpadních materiálů, minimalizaci odpadu a zachovávání biologické rozmanitosti a ekosystémů,

Skladování

Aby vám pomeranče vydržely, co nejdéle čerstvé, skladujte je v tmavé místnosti při teplotě do 8 °C a odděleně od ostatního ovoce.

Výrobce

Fatti col Cuore
Via Federico De Roberto  23 
97013 Comiso(Rg)
Itálie