



Cookit
Chicken breast with dijon sauce, roasted sweet potatoe and crispy vegetables
0.9 kg7 DAYS AVERAGE FRESHNESS
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes

Uvařte si šťavnatá kuřecí prsa připravená metodou sous-vide. Jsou doplněna dijonskou omáčkou, opečeným batátem a křupavou zeleninou. Recept pro vás připravil kuchař Jan Horký.
Balení obsahuje suroviny pro přípravu 2 porcí.
Použití
Součástí balíčku je návod k přípravě.


O kuchaři
Jan Horký je držitel titulu Kuchař roku ČR 2008 a 2018, kapitán Národního týmu kuchařů a cukrářů ČR. Na Mistrovství světa v Singapuru 2018 získal zlatou medaili a stal se absolutním vítězem.

Skladování
Skladujte při teplotě do 4 °C. Po otevření ihned spotřebujte. Znovu neohřívejte.
Výrobce
Gastro Investment a.s.
Pozdeňská 2126/7,
167 00 Praha 6
Česká republika
Durability
Kuřecí prsa sous vide včetně výpeku 33% (kuřecí prsa, sůl), brambory batáty sous vide 27%, dijonská omáčka 22% [smetana ke šlehání 30% (SMETANA, stabilizátor: karagenan), voda, dijonská hořčice (voda, semínko HOŘČICE, kvasný ocet, sůl, kurkuma, stabilizátor: xanthan), cibule, med květový, slunečnicový olej, kukuřičný škrob, sůl, kurkuma], směs zeleniny v různém poměru 11% (fazole EDAMAME, mrkev)
E407(Karagenan), E415(Xanthan)
Nutritional values per 100g
| Energy value | 477 kJ/114 kCal |
| Fats | 4.98 g |
| including saturated fatty acids | 2.71 g |
| Carbohydrates | 6.57 g |
| including sugars | 2.87 g |
| Protein | 10.48 g |
| Salt | 0.43 g |
| Fibre | 0 g |
Allergens
| Soybeans |
| Milk |
| Mustard |
| May contain traces of: |
| Cereals (gluten) |
| Eggs |
| Tree nuts |
| Celery |