


Cookit
Chicken breast with cheese sauce and mini potatoes
360 g7 DAYS AVERAGE FRESHNESS
Delivery within 60 minutes
AI Summary
Xtra price:
CZK 127.41
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes

Uvařte si šťavnatá kuřecí prsa připravená metodou sous-vide. Jsou doplněna krémovou smetanovo-sýrovou omáčkou, opečenými mini bramborami, fazolkami edamame a cherry rajčátky. Recept pro vás připravil kuchař Jan Horký.
Balení obsahuje suroviny pro přípravu 1 porce.
Použití
Rozehřejte pánev na vysoký stupeň. Vložte brambory s masem a opékejte 30 vteřin. Maso otočte, přidejte zeleninu a opékejte dalších 30 vteřin. Nechejte na pánvi odstát 2 minuty. Omáčku dejte do rendlíku nebo pánve. Přiveďte k varu a promíchejte. Následně servírujte.

O kuchaři
Jan Horký je držitel titulu Kuchař roku ČR 2008 a 2018, kapitán Národního týmu kuchařů a cukrářů ČR. Na Mistrovství světa v Singapuru 2018 získal zlatou medaili a stal se absolutním vítězem.

Skladování
Skladujte při teplotě do 4 °C. Po otevření ihned spotřebujte. Znovu neohřívejte.
Výrobce
Gastro Investment a.s.
Pozdeňská 2126/7,
167 00 Praha 6
Česká republika
Durability
Brambory vařené 41%, kuřecí prsa sous vide 20% (kuřecí prsa, sůl), omáčka sýrová 20% [SMETANA ke šlehání 30% (SMETANA, stabilizátor: karagenan), sýr gran moravia (MLÉKO, sůl, syřidlo, konzervant: lysozym z VAJEC), škrob kukuřičný, sůl], fazole EDAMAME, cherry rajčata
E1105(Lysozym), E407(Karagenan)
Nutritional values per 100g
| Energy value | 560 kJ/134 kCal |
| Fats | 7.04 g |
| including saturated fatty acids | 4.56 g |
| Carbohydrates | 7.29 g |
| including sugars | 0.86 g |
| Protein | 10.18 g |
| Salt | 0.2 g |
| Fibre | 0 g |
Allergens
| Eggs |
| Soybeans |
| Milk |
| May contain traces of: |
| Cereals (gluten) |
| Tree nuts |
| Celery |
| Mustard |