Víme, že objednat v pátek může být někdy náročné. Proto jsme vám nově zlevnili dopravu vždy od úterý do čtvrtka. A rovnou o 50 %.
O mase a grilování
divider

Jak na nejlepší steak?

Propečený, medium nebo rare? Roman Vaněk vám ukáže, jak vymazlit steak tak, že se budou sbíhat sliny i sousedům. A není to žádná dřina – ten nejdokonalejší steak hravě zvládnete i na své pánvi. Podívejte se, jak na to.

 

Připravte si steak podle Romana Vaňka

 
divider

Seznamte se s Přeštíkem

Není prase jako prase! Takový český Přeštík by mohl vyprávět. V tomto díle našeho seriálu o božím jídle se ale slova ujmou Roman Vaněk a jeho host, řezník a znovuobjevitel Přeštíka, František KšánaPrávě od nich se dozvíte, proč je vepřové z přeštického pašíka jedním z nejlepších na světě a proč byste si ho neměli nechat ujít!

 

 
 
divider

Tajemství úspěchu: správný řez

Každý řez jiná ves. Jeden je vhodný na steak, jiný zase na špíz. Znáte to. Proto si Roman Vaněk do tohoto dílu o božím jídle pozval řezníka Františka Kšánu. Spolu vám vysvětlí, co je vyzrálé maso i jak vybrat ty pravé řezy!  Ať už hledáte klasiku nebo pátráte po něčem speciálním, naši řezníci vám jistí záda.

 
 
divider

Na pravé argentinské churrasco

 

Světová špička mezi masy pochází z proslulých argentinských pamp. Krávy se zde pasou na volných pláních, bez hormonálních příkrmů a antibiotik. Výsledkem je vyzrálé, křehké maso s výraznou chutí a nízkým obsahem tuku.

divider

Tajemství vyzrálého masa

Není maso, jako maso! Roman Vaněk vám poradí jaké druhy balení masa volit, jakou teplotu by při přepravě a skladování nemělo maso překročit a co dělat, když vám u masa něco úplně nevoní. A samozřejmě jak si maso připravit, abyste z něj vytvořili ten nejlepší steak pod sluncem!

 
divider

Vyzrálé steaky z českých farem

 
Na rozdíl od jiných druhů masa, je nejlepší hovězí takové, které prošlo procesem staření. Právě během zrání totiž dosahuje vyšší křehkosti, plné, výrazné chuti a typické vůně.
divider

Pořádné maso jen od nejlepších řezníků

The Real Meat Society

 

Paul Day a jeho bio řeznictví stojí proti neetickým velkochovům a vrací se zpět na pastvy. Ať už jde o hovězí ze skotského plemene Aberdeen angus nebo vepřové z českého Přeštíka, vše pochází výhradně od lokálních farmářů a zpod širého nebe.

 
 

Naše maso

 

Nabídka vyhlášeného pražského řeznictví rozhodně není jen o prvorepublikových uzeninách nebo špičkovém masu na burgery. Proto jsme nabídku rozšířili o řádně prorostlé steaky: hovězí z českého plemene čestr a vepřové z přeštického čuníka.

divider

Prémiové vepřové a hovězí maso Qualivo

 
Za luxusním masem z Qualiva nestojí žádný trik. Jen náležitá péče o každé zvíře, respekt k jeho potřebám a špičkové krmivo podle švýcarské receptury. Výsledkem je maso v každém ohledu prémiové.

Je libo pořádnou klobásu?

Dobře naložené maso

divider

Připravte si famózní burger

 

Kvalitní maso je základ!

Houska musí být poctivá

Vynikajíci mražené maso

Pořádně ho dochuťte!

První veggie burger, který chutná jako hovězí

 
Legendární rostlinné maso, které drží chuť i strukturu toho klasického. Obsahuje stejné množství bílkovin, má vyšší výživové hodnoty a není v něm lepek ani sója. A především přispívá k udržitelnosti životního prostředí.
divider

Grilujte podle Romana Vaňka

Inspirujte se na grilovačku některým z osvědčených receptů od Romana Vaňka! Všechny ingredience rovnou nakoupíte na jedné, přehledné stránce a za pár sekund tak máte zaděláno na perfektní jídlo z čerstvých a kvalitních surovin.
divider

Největší výběr čerstvých ryb

 
Čerstvých ryb máme přes 30 druhů a vozíme vám je bez přerušení teplotního řetězce. Lovené jsou v mořích a řekách celého světa, tak se nebojte vyzkoušet něco nového.

Na gril jsou celé žhavé

Rybí filety

Nejen ryby plavou v moři

Šetrně chycené, dobře naložené

divider

Grilujte podle Romana Vaňka

Inspirujte se na grilovačku některým z osvědčených receptů od Romana Vaňka! Všechny ingredience rovnou nakoupíte na jedné, přehledné stránce a za pár sekund tak máte zaděláno na perfektní jídlo z čerstvých a kvalitních surovin.
divider

Opečte si kvalitní sýr

Na rošt patří i zelenina

Lilek 1ks
cca 450 g
Cena dle dodané hmotnosti
Více info
cca
 22.46 Kč
49,90 Kč/kg

Když nejste na maso

divider

Marinády a omáčky

 

Čerstvé bylinky a koření

divider

Kvalitní lahvinky z naší vinotéky

 

To nejlepší od malých lokálních vinařů

V naší vinotéce naleznete výběrové lahve od vyhlášených, oceňovaných vinařství z Čech a Moravy i špičková vína světové produkce. Tak pozvedněte sklenku i grilovačku o úroveň výš.

Klenoty světových vinic

divider

Vychlazené až ke dveřím

Hned jak vám je dovezeme, můžete je otevřít. Chlazené nápoje vozíme ve speciálním chladicím boxu, takže jsou ihned po doručení skoro jak ze sedmého schodu.

Pivní speciály

Pivní klasika

Nealko hity

 

Jak snoubit jídlo s nápoji?

 
Nevíte, jaké pivo se nejlépe hodí k burgeru, nebo jakým vínem zapít grilovanou kotletku? Naše sommeliérka Maruška vám poradí, jak napárovat jídlo s vínem, pivem i nealkem.
divider

Zařídíme to za vás

Zkuste to bez plastu