
San Vincenzo
San Vincenzo Antipasto Suino Nero
90 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 23 DNŮ
Doručení už do 60 minut
AI Souhrn
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Výběrové antipasto z černého vepře z Kalábrie (Suino Nero di Calabria), vzácného plemene známého pro jemné, aromatické maso s výraznou chutí. Tento set představuje to nejlepší z tradiční kalabrijské řeznické školy – delikátní plátky uzenin, jako jsou prosciutto, coppa nebo pancetta.

Použití
Určeno k přímé konzumaci. Antipasto je ideální k italským předkrmům, servírování s pečivem, olivami nebo kvalitním vínem.
O výrobci
San Vincenzo je italská společnost, která byla založena roku 1977. Specializuje se na výrobu tradičních kalabrijských uzenin, mezi které patří slavná pikantní 'nduja, klobásy, spianata a další delikatesy. Nezaměnitelnou chuť výrobkům dodává originální kalabrijská chilli paprička, místní koření a pečlivý výběr surovin – většina uzenin je vyráběna z kontrolovaného a certifikovaného kalabrijského vepřového masa.
Skladování
Skladujte při teplotě 0–6 °C. Po otevření spotřebujte do 2 dnů.
Výrobce
San Vincenzo
C. Da Acquaacoperta 24,
Loc. Spezzano Piccolo,
87059 Casali del Manco (CS)
Itálie
Trvanlivost
Syrová prosciutto 30% (vepřové maso, sůl), Pancetta rolovaná 35% (vepřové maso, sůl, dextróza, přírodní aromata, koření, antioxidant: E300, konzervanty: E250, E252), Krkovice Coppa 35% (vepřové maso, sůl, dextróza, cukr, pepř černý, antioxidant: E300, konzervanty: E250, E252)
Nutriční hodnoty na 100g
| Energetická hodnota | 1450 kJ/349 kCal |
| Tuky | 28 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 10 g |
| Sacharidy | 0.4 g |
| z toho cukry | 0.1 g |
| Bílkoviny | 25 g |
| Sůl | 5.5 g |
| Vláknina | 0 g |